![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Čítal som niekoľko článkov o I7 vyhrá, ale čo je váš názor na to |
|
| |||
| |||
| I7 už vyhral. Meradiel a reálny svet hra ukázala, že phenom 2permorms horšie v hre, ale o niečo lepší v kódovaní. stojí rovnako ako Intel q9400 a stále dostáva zabitý. jeho nie je tak dobrý procesor na 300 $ dostanete základné I7. jediná dobrá vec je, že ste dont potrebovať novú platňu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čítal som, že v Maximum PC AMD prichádza s jadrom a 6 a 12 CPU čoskoro. I pokúsime nájsť článok o tom za chvilku.
|
| |||
| |||
| Intel prichádza s 8 základných a 12 základných rovnako, ale vždy budú nové technológie. Napríklad, 4 rokmi to bolo o hodinovej rýchlosti. 2.4 potom 3.2. všetci diskutujú, kto by sa dostať do prvej 5 GHz. Potom žil dvojaký vyšiel. tak teraz si myslím nejaké nové technológie príde mimo. nikto vedel dať viac jadier. Myslím, že sme sa uvidí |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Obidva sú k ničomu, pre hranie hier, takže I7 výhier v čistej výkon pre pracovné stanice davu.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ako je k ničomu, pre hry ????????? čo by podľa Vášho názoru pre herné jeden alebo Opteron Xeon Viem, že server cpu, ale |
|
| |||
| |||
| Hm, ani?
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Váš veľmi negatívne. 300 $ I7 výkonom qx9700 v každej hre. Kde je to nie je dobré pre hranie hier? |
|
| |||
| |||
| Na E8500 prekoná oboje.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| dokonca aj v hre, ktoré možno využiť čtyřjádrových jadra? ako je Lonely Planet a Supreme Commander. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Rozhodnutie CPU - AMD Phenom 9950 / Phenom 720 | xZoDiACx | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 26. mája 2009 18:32 |
| AMD Phenom II X4 940 vs Intel I7 920 | robina80 | Procesory, základné dosky & RAM | 7 | 6. februára 2009 16:00 |
| AM2 + Phenom bude fungovat na tejto doske? | dom96 | Procesory, základné dosky & RAM | 9 | 21. januára 2009 10:57 |
| Phenom chyba | garethpletts | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 12. januára 2008 11:51 |
| Mobo pre phenom? | craiig | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 10. januára 2008 09:32 |
| Thread Tools | |
| |