![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Читала сам пар чланака на и7 ће победити него што је ваше мишљење о њој |
|
| |||
| |||
| и7 већ освојио. Репер и стварног света игара су показали да је пхеном 2пермормс лошије у играма, али се мало боље у кодирању. ИТ трошкова колико Интел к9400, а још увек добија тукли. не њен такав добар процесор за $ 300 добијете цоре и7. једина добра ствар је да те донт морати нову матичну плочу. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Читала сам у највишу АМД рачунар које долази са 6 основних и 12 цоре ЦПУ ускоро. Ја ћу покушати пронаћи чланак о томе у минути.
|
| |||
| |||
| Интел долази са 8 језгри и 12 језгри, али увек ће бити нових технологија. На пример, 4 године је то све о цлоцк спеед. 2,4 онда 3/2. дискутовање је свима који би се на 5 ГХз први. онда дуал језгра изиђе. Мислим да је то сад нека нова технологија ће изаћи. нико није знао да ставите више језгри. Ваљда ћемо видети |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Оба су бескорисни за играње, тако да је победа у и7 чисте перформансе за радну гужва.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| обе су бескорисни за гаминг ????????? Шта би вам предлажемо за гаминг Оптерон један или Ксеон знам постоји серверу ЦПУ-а, али |
|
| |||
| |||
| Ух, не?
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Ваше врло негативно. за 300 $ и7 надмаши у ккс9700 у свакој игри. где се она није добра за гаминг? |
|
| |||
| |||
| Тхе Е8500 надмаши обоје.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| чак у игри које можете користити Куад језгра? попут Лонелы Планет и врховног команданта. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Одлука ЦПУ - АМД Пхеном 9950 / Пхеном 720 | ксЗоДиАЦкс | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 26 мај 2009 18:32 |
| АМД Пхеном ИИ Кс4 940 вс Интел и7 920 | робина80 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 7 | 6 фебруар 2009 16:00 |
| Хоће АМ2 + Пхеном радити на овој матичној плочи? | дом96 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 9 | 21 јануар 2009 10:57 |
| Пхеном буг | гаретхплеттс | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 5 | 12 јануар 2008 11:51 |
| Мобо за пхеном? | цраииг | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 10 јануар 2008 09:32 |
| Тхреад Тоолс | |
| |