![]() |
|
| |||
| |||
| I kazanacak eşyalar i7 bir çift okuyun ama sizin kez Whats |
|
| |||
| |||
| i7 zaten kazandı. Kriterler ve gerçek dünya oyun bu Phenom oyunlarda kötü, ama küçük bir kodlama daha iyi 2permorms göstermiştir. bu kadar Intel q9400 ve maliyeti hala dövme var. 300 için böyle iyi bir işlemci $ elde çekirdek i7. tek iyi şey, yeni bir anakart gerekir dont olduğunu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| maksimum bilgisayar o AMD 6 çekirdekli ve 12 çekirdekli işlemci ile yakında geliyor okuyun. Denemek edeceksiniz ve bir dakika içinde bu konuda bir makale bulunuyor.
|
| |||
| |||
| Intel 8 çekirdek ve 12 çekirdek de, ancak açıyor her zaman yeni teknoloji olacak. Örneğin, 4 yıl önce, saat hızı hakkında oldu. 2,4 sonra 3,2. herkes 5 GHz önce elde edeceğini tartışmaya olduğunu. sonra çift çekirdek çıktı. Şimdi bazı yeni teknoloji çıkıp düşünüyorum. hiç kimse daha fazla çekirdek koymak biliyordum. Sanırım göreceksiniz tahmin |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Her iki oyun için, işe yaramaz bir çok iş istasyonu kalabalık için saf performans olarak i7 kazanır.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Her iki oyun ????????? için yararsız olduğunu ne oyun için bir Opteron ve Xeon tavsiye ediyorum orada biliyor sunucu işlemci ama |
|
| |||
| |||
| Ah, ne?
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| için çok olumsuz. 300 $ i7 her oyun içinde qx9700 iyi performans. burada oyun için iyi değil mi? |
|
| |||
| |||
| Bu E8500 de iyi performans.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Hatta dört çekirdekli yararlanmak için oyunda? Lonely Planet ve başkumandan gibi. |
![]() |
|
| Bookmarks |