![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я читав кілька статей i7 переможе, але Whats ваша думка з цього питання |
|
| |||
| |||
| i7 вже перемогли. Критерії і реального ігрового світу, показали, що Phenom 2permorms гірше, в іграх, але трохи краще в кодуванні. воно коштує дорожче, ніж Intel Q9400 і як і раніше отримує побили. його не такий хороший процесор для отримання 300 $ Core i7. тільки добре, що ви не потрібна нова материнська плата. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я читав у Maximum PC, що AMD виходить з 6 основних і 12 ядра процесора найближчим часом. Я постараюся знайти статтю про нього на хвилину.
|
| |||
| |||
| Intel виходить з 8 основних і 12 основного як добре, але завжди знайдуться нові технології. Наприклад, 4 роки тому все було відносно тактової частоти. 2,4 потім 3,2. все це обговорюємо, який буде отримати до 5 ГГц в першу чергу. Потім подвійне ядро вийшло. Так що тепер я думаю, що деякі нові технології будуть виходити. Ніхто не знав, приділяти більше ядер. Я думаю, ми побачимо, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Обидва вони не приносять користі для ігор, так i7 перемоги у чистій продуктивності для робочих станцій натовпу.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| обидва вони не приносять користі для ігрових ????????? Що б ви запропонували для ігрових Opteron і Xeon Я знаю, що процесор сервера, але |
|
| |||
| |||
| Uh, ні?
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| ваш дуже негативно. 300 $ i7 перевершує qx9700 в кожній грі. де це не добре для ігор? |
|
| |||
| |||
| E8500 перевершує обох.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| навіть у гру, яка може використовувати чотирьохядерні ядер? як Lonely Planet, і верховного головнокомандуючого. |