![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| γνωρίζει κανείς πού μπορώ να πάρετε μια IEEE 1394 κεφάλι για μια μητρική πλακέτα / μπροστινή πλευρά του σκάφους, σύμφωνα με τις συνδέσεις που θέλω να προσθέσω ένα in. ή θα πρέπει να έχετε ένα ολόκληρο νέο εσωτερικό σύνδεσμο; ένα pic του συμβουλίου θα ήθελα να προσθέσω σε αυτό επισυνάπτεται. im καλή στη συγκόλληση, ώστε thats καλύπτονται. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...C=SO&U=strat15 - Πρέπει να υπάρχει μια τοπική αλυσίδα προβλέπονται υπό ισοδύναμες.
| |||
| |||
| ευχαριστίες για τη σύνδεση. Είχα μια αναζήτηση και i couldnt βρείτε κάτι που ταιριάζει. Συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Ναι, μου επιτρέπετε μόνο να τρέχουν κάτι τέτοιο. ίσως ένα καλώδιο τρέχει προς τα εμπρός. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Motherboard Πρόβλημα; - USB συνδέσεις Ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί | redden137 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 11 | 17 Σεπτέμβρη 2009 04:40 |
| [Υπόθεση] πρόσοψη σύρματα | ΚΑΟ | Θήκες & Τροφοδοτικά | 2 | 11 Ιουν 2009 12:06 |
| Motherboard συνδέσεις | boywonder69 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 10 Ιαν 2008 13:52 |
| Εμπρός πάνελ συνδέσεις και BIOS | nickvatman | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 24 Νοε 2007 12:20 |
| Συνδέσεις Δικτύου σε XP Pro Control Panel | mdgsmoore | Γενικά Λογισμικό Chat | 3 | 21 Νοε 2007 15:10 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |