![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| itko zna gdje mogu dobiti IEEE 1394 glava za matične ploče / ploče konekcije na prednjoj ploči, kao i želite dodati jedan u. ili ću morati da se cijeli novi interni konektor? jedna slika u brodu želim dodati ga je priložen. im dobri lemljenje, pa taj pokrivena. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...C=SO&U=strat15 - Mora postojati lokalni ekvivalent lanac prema dolje.
| |||
| |||
| hvala za link. pretraživanje Imala sam i ja couldnt pronaći ništa što odgovara. ispričavam za kasnu odgovorite |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Yeah, JA svibanj pravedan morati pokrenuti nešto slično. možda pokrenuti kabel na pročelju. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Matična ploča problem? - USB Connections Have Odjednom zaustavljen rad | redden137 | CPU, Matične ploče i RAM | 11 | 17 rujan 2009 04:40 |
| [Case] Prednji panel žice | jrb | Cases & Power Supplies | 2 | 11. lipnja 2009 12:06 |
| Matična ploča veze | boywonder69 | CPU, Matične ploče i RAM | 5 | 10 siječanj 2008 13:52 |
| Prednji panel konektori i BIOS | nickvatman | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 24. studeni 2007 12:20 |
| Network Connections u Control Panel XP Pro | mdgsmoore | Općenito Software Chat | 3 | 21. studeni 2007 15:10 |
| Thread Tools | |
| |