![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| akárki tud hol én tud kap egy IEEE 1394 fejét egy alaplap / előlap kapcsolatok hajón szeretnék hozzáadni egy hüvelyk vagy az lesz, hogy egy teljesen új belső csatlakozó? Egy kép a fórumon akarok hozzáadja csatolták. im jó forrasztás, így thats vonatkozik. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...C=SO&U=strat15 - Ott kell lenniük a helyi azonos le a lánc.
| |||
| |||
| kösz a linket. Volt egy keresés és i couldnt találni valamit, hogy a ruhák. Bocs a késői válasz |
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| |||
| |||
| Ja, én csak azt kell futtatni valami ilyesmi. Lehet, hogy fut egy kábelt a front. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Alaplap Probléma? - USB csatlakozás már hirtelen abbahagyta | redden137 | Processzorok, alaplapok és RAM | 11 | Szeptember 17, 2009 04:40 |
| [Case] Előlapi huzalok | eo | Cases & Power Supplies | 2 | 11. június 2009 12:06 |
| Alaplap kapcsolatok | boywonder69 | Processzorok, alaplapok és RAM | 5 | 10. január 2008 13:52 |
| Előlapi csatlakozók és BIOS | nickvatman | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 24. november 2007 12:20 |
| Hálózati Összeköttetések XP Pro Control Panel | mdgsmoore | General Chat szoftver | 3 | 21. november 2007 15:10 |
| Téma eszközök | |
| |