![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| kas nors žino kur galiu gauti IEEE 1394 galvutė plokštės / priekinio skydelio jungtis lenta, kaip aš noriu pridėti dar vieną in arba turėsiu gauti visiškai naujas vidaus jungtis? Valdybos I pic norite pridėti jį pridedamas. im good at litavimo, todėl thats padengti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...C=SO&U=strat15 - Turi būti lygiavertės vietos grandinės nustatytos pagal.
| |||
| |||
| Ačiū už nuorodą. turėjau paieška ir i couldnt find anything that suits. Atsiprašome už pavėluotą atsakymą |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| yeah, aš tiesiog paleisti kažką panašaus. Gal paleisti kabeliu į priekį. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Motherboard problema? - USB ry staiga nustojo veikti | redden137 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 11 | 17 rugsėjis 2009 04:40 |
| [CASE] Priekinė panelė laidai | jrb | Cases & Power Supplies | 2 | Birželis 11, 2009 12:06 |
| Motherboard jungtys | boywonder69 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | 10 sausis 2008 13:52 |
| Priekinė panelė jungtis ir BIOS | nickvatman | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | Lapkritis 24, 2007 12:20 |
| "Network Connections", XP Pro Control Panel | mdgsmoore | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | Lapkritis 21, 2007 15:10 |
| Temos įrankiai | |
| |