![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ико зна где могу добити ИЕЕЕ 1394 глава за матичне плоче / плоче конекције на предњој табли, као и желите да додате један у. или ћу морати да се цео нови интерни конектор? једна слика у броду желим додати га је приложен. им добри лемљење, па тај покривена. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| хттп://ууу.маплин.цо.ук/Модуле.аспкс?...Ц=СО&У=страт15 - Да је тамо локални еквивалент ланац према доле.
| |||
| |||
| хвала за линк. претрага Имала сам и ја цоулднт пронаћи ништа што одговара. извињавамо за касну одговорите |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| Ыеах, ЈА мај праведан морати покренути нешто слично. можда покренути кабл на прочељу. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Матична плоча проблем? - УСБ Цоннецтионс Хаве Одједном заустављен рад | редден137 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 11 | 17. Јул 2009 04:40 |
| [Цасе] Предњи панел жице | јрб | Цасес & Поуер Супплиес | 2 | 11. јуна 2009 12:06 |
| Матична плоча везе | боыуондер69 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 5 | 10 јануар 2008 13:52 |
| Предњи панел конектори и БИОС | ницкватман | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 24 новембар 2007 12:20 |
| Нетуорк Цоннецтионс у Цонтрол Панел КСП Про | мдгсмооре | Уопштено Софтуаре Цхат | 3 | 21 новембар 2007 15:10 |
| Тхреад Тоолс | |
| |