![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| будь-який знає, де я можу отримати IEEE 1394 головка для материнської плати / Передня панель зв'язків рада, як я хочу додати один дюйм або ж я повинен отримати новий внутрішній роз'єм? ПІК ради я хочу, щоб додати його додається. їм добре пайки, так Thats охоплені. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...C=SO&U=strat15 - Не повинно бути місцевих ланцюг еквівалентної Down Under.
| |||
| |||
| Дякуємо за посилання. У мене був пошук, і я Couldnt знайти нічого підходящого. Вибачте за пізню відповідь |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Так, я можу просто запустити щось подібне. Може працювати кабелю на фронт. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Материнська проблема? - USB зв'язку мають раптом зупинився Робочі | redden137 | Процесори, материнські плати RAM & | 11 | 17 вересня 2009 04:40 |
| [Case] проводів на передній панелі | JRB | Справа & блоки живлення | 2 | 11 червня 2009 12:06 |
| Материнська зв'язок | boywonder69 | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 10 січня 2008 13:52 |
| Роз'єми на передній панелі і BIOS | nickvatman | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 24 листопада 2007 12:20 |
| Мережеві підключення в XP Pro Control Panel | mdgsmoore | General Software чат | 3 | 21 листопада 2007 15:10 |
| Різьба Інструменти | |
| |