![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей момчета, Отивам да бъде изграждането на нов компютър веднага, но плановете ми се промени, когато се установи, аз може да получите следните процесор за свободно Intel Core 2 Quad Core QX9750 Екстремни Спецификации: * Quad-ядрото * 45nm * 3.16Ghz * 1333Mhz FSB * 12MB L2 кеш * Socket-775 Ще се разходите справедлива стойност на парите просто за изграждане на компютъра, така че искам да се уверите, този е добър изпълнител, за да изгради наоколо. Бих искал да знам как този процесор купища против какво е там и днес. Също така, какво ще ви препоръча за дънната платка, RAM и захранване? Много благодаря! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е 771, сървър сокет. Тя е $ 1500 процесор, нямам идея как бихте го получите безплатно, но го продават за половината от това, и да я използват за финансиране на цялата си изгради с по-нов процесор, който е 775.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Също така според Intel, то на 1600 FSB. QX9775 4 3,20 GHz 1600 MHz 12 MB 45nm |
|
| |||
| |||
| Добре, аз съм малко объркан сега. Аз бях чувал противоречиви доклади за какво гнездо това нещо. Това е между 771 и 775. Приложената снимка казва му една 775, но след историята му казва едно 771. http://hardwarezone.com/articles/vie...9&id=2745&pg=2 Има ли някой знае със сигурност? |
|
| |||
| |||
| Аз съм с вас диви човек. Когато бях googled го снощи, запазих идва с противоречива информация. Някои каза 1333 FSB и някои каза 1600. LOL, когато отидох да Intel.com и QX9750 написали в сайта си търсачка тя се върна без никакви резултати, но аз намерих по процесори. Аз не знам какво да кажа. Единственото нещо, което разбрах за някои е, че това е "рядко" чип, тъй като те не са много, и то е скъпо. |
|
| |||
| |||
| Това е 775 гнездо от погледи на информацията аз открихме. Вземи 1600FSB борда и ти арго се объркат. Дори ако това е 1333FSB чип, имате overclocking стая там. |
|
| |||
| |||
| Razer, благодарение на знанието. Имате ли дънната ви може да се препоръча за този чип? Също така, ще отидеш с вентилатор или вода за охлаждане звено за процесора? |
|
| |||
| |||
| Просто го продаде. Няма причина да се изградят около 65nm четворни просто защото е скъпо. Това е причина да го продаде.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Ummmmmm Carbon? Всичко което съм видял, че е на 45nm ........... |
|
| |||
| |||
| Да, това е 45nm Quad Carbon, съжалявам пич. В QX (Quad екстремни) серия са отключени множители и като такива са брилянтни над clocking променяте и от това, което аз чувам. Можеш да го продадете макар и да получите I7 920 или 940, които по състав и вероятно над clocking ще бъде много по-добре. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| PC проблем, P4 процесор, Intel D850GB. Имате нужда от някакъв съвет. | Dreamcast2 | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 29-ти юли 2009 година 10:03 |
| Нуждаете се от консултации по дънната платка за Intell Q6600 процесор Имам на разположение | P5200 | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 29 Март 2009 18:26 |
| Имате нужда от помощ за процесор. | banjo7 | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 29 Дек 2007 10:14 |
| Кои процесор? | mcdden2 | Процесори, дънни платки & RAM | 4 | 18 Окт 2007 07:01 |
| Процесор | anwar_auctions | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 19 май 2007 г. 02:32 |
| Нишка Инструменти | |
| |