![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου ρε παιδιά, Πάω να την οικοδόμηση ενός νέου σύντομα, αλλά τα σχέδιά μου άλλαξαν όταν έμαθα εγώ θα μπορούσαν να προκύψουν οι ακόλουθες επεξεργαστή για την ελεύθερη Intel Core 2 Extreme QX9750 Quad Core Χαρακτηριστικά: * Quad-core * 45nm * 3.16Ghz * 1333Mhz FSB * 12MB L2 Cache * Socket-775 Θα είναι ένα δίκαιο ποσό των δαπανών των χρημάτων μόνο με την κατασκευή του υπολογιστή, έτσι θέλω να είμαι σίγουρος ότι αυτό είναι ένα καλό επεξεργαστή για την οικοδόμηση περίπου. Θα ήθελα να μάθω πώς αυτό επεξεργαστή στοίβες κατά τι μέχρι εκεί έξω σήμερα. Επίσης, τι θα σας προτείνουμε για μια μητρική πλακέτα, μνήμη RAM και τροφοδοτικό; Ευχαριστώ πολύ! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι 771, διακομιστή πρίζα. Είναι ένα $ 1.500 επεξεργαστή, δεν έχω ιδέα πώς προτίθεστε να το πουλήσει, αλλά για ελεύθερη για το ήμισυ και την χρησιμοποιήσει για να χρηματοδοτήσει το σύνολο της κατασκευής με ένα νεότερο επεξεργαστή που είναι 775.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Επίσης σύμφωνα με την Intel, είναι 1600 FSB. QX9775 4 3,20 GHz 1600 MHz 12 MB 45nm |
|
| |||
| |||
| Εντάξει, είμαι λίγο συγκεχυμένη τώρα. Έχω ακούσει αντικρουόμενες εκθέσεις σχετικά με το τι είναι αυτό το πράγμα πρίζα. Είναι μεταξύ 771 ή 775. Το συνημμένο screenshot λέει τη μία 775, αλλά η ακόλουθη ιστορία λέει το ένα 771. http://hardwarezone.com/articles/vie...9&id=2745&pg=2 Ξέρει κανείς με βεβαιότητα; |
|
| |||
| |||
| Είμαι μαζί σας άγρια άνθρωπος. Όταν googled ότι χθες το βράδυ, θα διατηρούνται έρχονται με αντιφατικές πληροφορίες. Κάποια είπε 1333 FSB και κάποια είπε 1600. LOL, όταν πήγα να Intel.com και δακτυλογραφηθεί QX9750 site τους σε μηχανή αναζήτησης που δεν επέστρεψαν με τα αποτελέσματα, αλλά το βρήκα στο πλαίσιο των μεταποιητών. Δεν ξέρω τι να σας πω. Το μόνο πράγμα που έμαθα για το βέβαιο είναι ότι πρόκειται για μια "σπάνια" chip που δεν έκανε πολλές, και είναι δαπανηρή. |
|
| |||
| |||
| Είναι μια πρίζα 775 από τα βλέμματα των πληροφοριών που έχω βρεθεί. Αποκτήστε ένα 1600FSB σκάφους σας και επίκλιση πάει στραβά. Ακόμα και αν είναι ένα τσιπ 1333FSB, έχετε το overclocking δωμάτιο εκεί. |
|
| |||
| |||
| Razer, για χάρη της γνώσης. Έχετε μια μητρική πλακέτα μπορείτε να προτείνουμε για αυτό το τσιπ; Επίσης, θα πας με έναν ανεμιστήρα ή νερού ψύξης μονάδας για τη CPU; |
|
| |||
| |||
| Απλά το πωλήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βασιστεί σε μια 65nm quad, μόνο και μόνο επειδή είναι ακριβές. Αυτός είναι ένας λόγος για να το πωλήσει.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Ummmmmm του άνθρακα; Όσα έχω δει τα λέει 45nm της ........... |
|
| |||
| |||
| Ναι, είναι ένα 45nm Quad Carbon, συγγνώμη φίλε. Η QX (Quad ακραία) σειρά έχει ξεκλειδωθεί πολλαπλασιαστές και ως τέτοια είναι λαμπρό για πάνω χρονισμό και ρύθμιση από ό, τι ακούω. Θα μπορούσατε να το πωλήσει και αν πάρετε μια I7 920 ή 940 για το υλικό και το οποίο κατά πάσα πιθανότητα πάνω από χρονισμό θα ήταν πολύ καλύτερα. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πρόβλημα PC, P4 Processor, Intel D850GB. Χρειάζεστε κάποιες συμβουλές. | Dreamcast2 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 29 Ιούλη 2009 10:03 |
| Χρειάζεστε συμβουλές σχετικά με ένα Motherboard για Intell Q6600 επεξεργαστή I Have για Χέρι | P5200 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 29 Μαρ 2009 18:26 |
| Χρειάζεστε βοήθεια για επεξεργαστή. | banjo7 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 29 Δεκ. 2007 10:14 |
| Ποια επεξεργαστή; | mcdden2 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 18 Οκτ 2007 07:01 |
| Επεξεργαστής | anwar_auctions | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 19 Μαΐου 2007 02:32 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |