![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej momački, Im 'idući u biti izgradnja novog računala uskoro ali moj plan je promijenjen kada sam doznao sam mogao dobiti sljedeće procesor besplatno Intel Core 2 Extreme Quad Core QX9750 Specifikacije: * Quad-core * 45nm * 3.16Ghz * 1333Mhz FSB * 12MB L2 Cache * Socket-775 Ja ću biti pošteno troše novce samo na izgradnji računalo, pa mi želite biti sigurni da je ovo dobar procesor za izgradnju okolo. Htjela bih znati kako taj procesor stacks up nad onim što je tamo danas. Također, ono što bi ti dečki preporučuju za matične ploče, RAM i napajanje? Mnogo Hvala! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| It's 771, server socket. To je $ 1500 procesor, ja nemam pojma kako bih vam ga dobijete besplatno, ali ga prodati za polovinu te da ga koristiti za financiranje cijeli graditi sa noviji procesor koji je 775.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Također, prema Intel je 1600 FSB. QX9775 4 3,20 GHz 1600 MHz 12 MB 45nm |
|
| |||
| |||
| Dobro, ja sam sad malo zbunjena. Ja sam čuo konfliktne izvještaje o tome što je ovo poteklo utičnicu. To je između 771 i 775. Priloženom screenshot govori svojim jednom 775, a priča kaže sljedeće njegove jedan 771. http://hardwarezone.com/articles/vie...9&id=2745&pg=2 Da li itko zna za sigurno? |
|
| |||
| |||
| Ja sam s vama divlje čovjeka. Kad sam googled ga sinoć, zadržao sam se s nadolazećim konfliktne informacije. Jedni su govorili FSB 1333 i neke, rekao je 1600. LOL, kada sam otišao u Intel.com i kucanog QX9750 u njihov site tražilice ga vratio, bez rezultata, ali sam našla pod procesora. Ne znam što da ti javim. Jedino što sam saznala za neke je da je to "rijetki" čip jer se nije mnogo, i to je skupo. |
|
| |||
| |||
| It's a 775 od strane izgleda utičnica na info I've found. Nabavite 1600FSB odbora ne mogu ići, a vi u krivu. Čak i ako je to chip 1333FSB, imate overclocking sobi tamo. |
|
| |||
| |||
| Razer, hvala za znanje. Imate li vi mogli preporučiti matične ploče za ovaj chip? Isto tako, bi li ići sa ventilatorom ili vode za hlađenje jedinica za CPU? |
|
| |||
| |||
| Dovoljno je prodati. Nema razloga da izgradi oko 65nm quad samo zato što je skupo. To je razlog da ga proda.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Ummmmmm Carbon? Sve sam vidio, kaže da je 45nm ........... |
|
| |||
| |||
| Da, to je 45nm Quad Carbon, žao dude. The QX (Quad ekstremnim) serije su otključana Mnozitelji i kao takvi su briljantne preko prilagođavati iz takta i što sam čuti. Moglo bi to ipak prodati i dobiti I7 920 ili 940 koji za zalihe i vjerojatno preko takta bi bilo puno bolje. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| PC Problem, P4 procesora, Intel D850GB. Trebam neke Advice. | Dreamcast2 | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 29. srpnja 2009 10:03 |
| Need Advice na matične ploče za Intell Q6600 Processor Imam na ruke | P5200 | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 29. ožujak 2009 18:26 |
| Trebate li pomoć na procesor. | banjo7 | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 29. prosinac 2007 10:14 |
| Koji procesor? | mcdden2 | CPU, Matične ploče i RAM | 4 | 18. listopad 2007 07:01 |
| Procesor | anwar_auctions | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 19. svibanj 2007 02:32 |
| Thread Tools | |
| |