![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé fiúk, Én lesz építve egy új számítógépet, de hamarosan terveket megváltozott, amikor kiderült, én kap a következő processzor szabad Intel Core 2 Quad Core Extreme QX9750 Specifikációk: * Quad-core * 45nm * 3.16Ghz * 1333Mhz FSB * 12MB L2 Cache * Socket-775 Majd kiadások valós pénzösszeg csak építeni a számítógép, ezért azt szeretnék, hogy biztos ez jó processzort építenek köré. Szeretném tudni, hogy ez a processzor halom szemben mi ott van. Továbbá, mit srácok ajánlani egy alaplapot, RAM-és villamosenergia-ellátás? Nagyon köszönöm! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez 771, szerver socket. Ez egy $ 1500 processzor, fogalmam sincs, hogyan értem volna szabad értékesíteni, hanem azt, hogy a fele, és ez alapján finanszírozza a teljes kiépítése egy újabb processzorral, hogy a 775.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Emellett az Intel, az FSB 1600. QX9775 4 3,20 GHz 1600 MHz-es 12 MB 45nm |
|
| |||
| |||
| Rendben, én most egy kicsit összezavarodtam. Hallottam ellentmondó jelentések milyen aljzat ez a dolog. Ez egy 771, illetve 775. A mellékelt screenshot azt mondja, hogy a 775, de a következő történet azt mondja, hogy a 771. http://hardwarezone.com/articles/vie...9&id=2745&pg=2 Tudja valaki biztosan? |
|
| |||
| |||
| Veled vagyok a vadon élő ember. Amikor googled, hogy az éjjel, én jöttek fel ellentmondó információkat. Néhány szólt 1333 FSB, és azt mondta 1600. LOL, mikor elment Intel.com és typed QX9750 saját honlapján keresőprogram jutott vissza nem hozott eredményt, de azt tapasztaltam, hogy a feldolgozók. Nem tudom, mit mondjak. Az egyetlen dolog, amit kiderült, bizonyos az, hogy ez egy "ritka" chip, mivel azok nem teszik sokan, és az is drága. |
|
| |||
| |||
| Ez egy 775 foglalat az látszik az információ, amit találtak. Kérjen 1600FSB fórumon és vidám tönkremehet. Még akkor is, ha ez egy 1333FSB chip, akkor az overclocking szoba van. |
|
| |||
| |||
| Razer köszönhetően a tudás. Van egy alaplap akkor ajánljuk ezt a chip? Továbbá, hogy menj a ventilátor vagy vízhűtés egység a CPU? |
|
| |||
| |||
| Csak eladnia. Semmi nem indokolja, hogy körülbelül egy 65nm quad csak azért, mert drága. Ez egy ok arra, hogy eladja azt.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Ummmmmm Carbon? Mindent láttam, azt mondta, 45nm ........... |
|
| |||
| |||
| Igen, ez egy 45nm Quad Carbon, bocs haver. A QX (Quad eXtreme) sorozat van nyitva multiplikátorok, és mint ilyen brilliáns mint clocking és tweaking attól hallom. Lehet, hogy eladja, és kap egy I7 920 vagy a 940, amely a készlet-és valószínűleg több mint clocking lenne sokkal jobb. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| A PC, P4 processzor, Intel D850GB. Kell egy kis tanácsadás. | Dreamcast2 | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 29. július 2009 10:03 |
| Need véleményt Motherboard egy Intell Q6600 processzor van kéznél | P5200 | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 29. március 2009 18:26 |
| Segítségre van szüksége a processzor. | banjo7 | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | 29. december 2007 10:14 |
| Milyen processzor? | mcdden2 | Processzorok, alaplapok és RAM | 4 | 18. október 2007 07:01 |
| Processzor | anwar_auctions | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | 19. május 2007 02:32 |
| Téma eszközök | |
| |