![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey guys, I'm going to reikia kurti naują kompiuterį greičiau, bet mano planai pasikeitė, kai aš sužinojau, galėčiau gauti šiuos procesorius nemokamai Intel Core 2 Extreme Quad-Core QX9750 Specifikacijos: * Quad-core * 45 nanometrų * 3.16Ghz * 1333MHz FSB, * 12MB L2 Cache * Socket-775 I'll be išlaidų teisingą pinigų sumą tik pastatyti kompiuterį, todėl aš noriu būti tikras, kad tai geras procesorius pastatyti aplink. Norėčiau žinoti, kaip šis procesorius kaminai iki prieš tai, kas ten šiandien. Be to, kas jus vaikinai rekomenduojame plokštę, RAM, maitinimo? Many thanks! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai 771, serveryje lizdas. It's a $ 1.500 procesorius, aš neturiu supratimo, kaip norėtumėte gauti nemokamai, o parduoti už pusę ir ją naudoti finansuoti visą statyti, kad naujesnis procesorius yra 775.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Taip pat pagal "Intel", to nic nie 1.600 FSB. QX9775 4 3.20 GHz 1600 MHz 12 MB 45 nanometrų |
|
| |||
| |||
| Gerai, aš šiek tiek supainioti dabar. Girdėjau prieštaringų pranešimų apie tai, ką lizdas šis daiktas yra. Jis tarp 771 ar 775. Pridedamas ekrano sako savo 775, bet šie sako savo istoriją 771. http://hardwarezone.com/articles/vie...9&id=2745&pg=2 Does anyone know for sure? |
|
| |||
| |||
| I'm with you ekstremistas. Kai aš googled ji praeitą naktį, aš nuolat artėja su prieštaringa informacija. Kai kurie teigė, 1.333 FSB ir kai sako 1600. LOL, kai aš atvykau į Intel.com ir įvedėte QX9750 į savo svetainę paieškos ji grįžo su jokių rezultatų, tačiau mes pastebėjome, kad pagal procesoriai. Aš nežinau, ką pasakyti. Vienintelis dalykas, aš sužinojau, kai yra, kad jis "retas" lustą, kaip jie negali padaryti daug, ir tai yra brangu. |
|
| |||
| |||
| It's 775 Socket iki info Radau atrodo. Gauti 1600FSB valdybos ir you cant go wrong. Net jei tai 1333FSB mikroschema, turite įsijungimas kambarys. |
|
| |||
| |||
| Razer, ačiū už žinias. Ar turite plokštę galėtumėte rekomenduoti šį lustą? Be to, norėtumėte eiti su ventiliatoriais arba vandens aušinimo vieneto CPU? |
|
| |||
| |||
| Tiesiog jį parduoti. Nėra jokios priežasties statyti maždaug 65 nm quad tik todėl, kad tai brangu. Būtent todėl jį parduoti.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Ummmmmm Carbon? Viskas, ką aš mačiau, sako, kad 45 nanometrų ........... |
|
| |||
| |||
| Yeah, it's 45 nanometrų Quad Carbon, sorry dude. QX (Quad Extreme) serijos atrakinta skleidėjai ir kaip tokia yra puikus daugiau Clocking ir truputį keisdami nuo to, ką girdi. Jūs galite jį parduoti, nors ir gauti I7 920 ar 940, kurie dėl akcijų ir tikriausiai per Clocking būtų daug geriau. |