![]() |
|
| |||
| |||
| Hey guys, Es esmu būs ēka jaunu datoru drīz, bet mani plāni mainījās, kad es uzzināju es varētu saņemt šādu procesoru bezmaksas Intel Core 2 Extreme Quad Core QX9750 Specifikācijām: * Quad-Core * 45nm * 3.16Ghz * 1333MHz FSB * 12MB L2 Cache * Socket-775 I'll be līdzekļu taisnīgu naudas summu, tikai lai veidotu datoru, tāpēc es gribu būt pārliecināts, tas ir labs procesors, lai veidotu visapkārt. Es gribētu zināt, kā tas procesors skursteņi augšup pret what's out there today. Arī, ko tu guys ieteiktu mātesplati, RAM un barošanas? Many thanks! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas ir 771, serveri kontaktligzdu. Tas ir $ 1.500 procesoru, man nav ne jausmas, kā jūs vēlaties saņemt to bez maksas, bet pārdot to pusi, un to izmantot, lai finansētu savu visu veidot ar jaunāku procesoru, kas ir 775.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Tāpat saskaņā ar "Intel", tas ir 1.600 FSB. QX9775 4 3,20 GHz 1600 MHz 12 MB 45nm |
|
| |||
| |||
| Labi, es esmu nedaudz mulsina tagad. Esmu dzirdējis pretrunīgi ziņojumi par to, kas ligzda šī lieta ir. Tas ir starp 771 un 775. Pievienotais screenshot saka tā 775, bet pēc stāsts saka tā 771. http://hardwarezone.com/articles/vie...9&id=2745&pg=2 Vai kāds zina droši? |
|
| |||
| |||
| Es esmu ar jums savvaļas vīrieti. Kad es googled ka pēdējā naktī, es tur nāk klajā ar pretēju informāciju. Daži teica 1.333 FSB un daži teica 1600. LOL, kad es devos uz Intel.com un uzrakstīja QX9750 savā vietā meklētājprogrammu, tas atnāca atpakaļ ar nekādi rezultāti, bet es atklāju, ka saskaņā ar pārstrādātājiem. Es nezinu, ko pateikt. Vienīgais, es uzzināju dažiem ir, ka tas ir "reti" mikroshēmu, kā viņi neizdarīja daudz, un tas ir dārgi. |
|
| |||
| |||
| Tas ir 775 ligzda ko par info es esmu atradis izskatu. Get 1600FSB kuģa, un Jūs nevar noiet greizi. Pat ja tas ir 1333FSB chip, Jums ir overclocking istabā. |
|
| |||
| |||
| Razer, paldies par zināšanām. Vai jums ir mātesplati jūs varētu ieteikt par šo mikroshēmu? Arī jūs iet ar ventilatoru vai ūdens dzesēšanas vienība CPU? |
|
| |||
| |||
| Vienkārši pārdot. Nav nekāda iemesla, lai izveidotu ap 65nm quad tikai tāpēc, ka tas ir dārgi. Tas ir iemesls to pārdot.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Ummmmmm Oglekļa? Viss, ko esmu redzējis saka, ka tas 45nm ........... |
|
| |||
| |||
| Jā, tas 45nm Quad Carbon, sorry dude. QX (Quad eXtreme) sērijas ir atbloķēt izplatītāju un kā tādi ir lieliska vairāk nekā clocking un tweaking no tā, ko es dzirdu. Jūs varētu pārdot kaut un saņemt I7 920 vai 940 kuras krājumu un, iespējams, vairāk nekā clocking būtu daudz labāk. |
![]() |
|
| Bookmarks |