![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei, băieţi, Am de gând să fie construirea unui calculator nou în curând, dar planurile mele schimbat când am aflat ca am putea obtine urmatoarele procesor gratuit Intel Core 2 Extreme Quad Core QX9750 Caietul de sarcini: * Quad-core * 45nm * 3.16Ghz * 1333 FSB * 12MB L2 Cache * Socket-775 Voi fi un targ de cheltuieli suma de bani doar pentru a construi pe computer, aşa că vreau să fiu sigur că acesta este un bun procesor pentru a construi în jurul. Aş dori să ştiu cum acest procesor stive împotriva ce-i acolo de azi. De asemenea, ceea ce ar voi recomanda pentru o placa de bază, memoria RAM şi sursa de alimentare? Multe mulţumiri! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| E 771, socket server. Acesta este un procesor de 1500 dolari, nu am nici o idee cum ai dori sa-l aduc pe gratis, dar vinde-o pentru că jumătate şi să-l utilizaţi pentru finanţarea întregului construi cu o mai nou procesor de 775.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| De asemenea, în funcţie de Intel, este FSB 1600. QX9775 4 3,20 GHz 1600 MHz 12 MB 45nm |
|
| |||
| |||
| Bine, eu sunt un pic confuz acum. Am auzit conflictuale rapoarte cu privire la ceea ce socket acest lucru este. Este scris între un 771 sau 775. Ataşat screenshot spune sale un 775, dar pe următorul text spune sa o 771. http://hardwarezone.com/articles/vie...9&id=2745&pg=2 Stie cineva sigur? |
|
| |||
| |||
| Sunt cu tine sălbatic. Când m-am googled ea azi-noapte, am pastrat pana vine în conflict cu informaţii. Unele spus FSB 1333 şi 1600 unele spus. LOL, când m-am dus la Intel.com şi QX9750 tastat în site-ul lor motor de căutare s-a întors-o cu nici un rezultat, dar am găsit-o în conformitate cu procesoare. Nu ştiu ce să-ţi spun. Singurul lucru care l-am aflat pentru anumite este că este o "rare" chip ca acestea nu face multe, şi este costisitoare. |
|
| |||
| |||
| Este o priză de 775 pare a info le-am găsit. Ia un 1600FSB bord şi tu cant merge prost. Chiar dacă este o 1333FSB cip, pe care le-aţi de overclocking camera de acolo. |
|
| |||
| |||
| Razer, mulţumesc pentru cunoaştere. Ai o placa de bază ai putea recomanda pentru acest chip? De asemenea, ar merge cu un ventilator sau unitate de apă de răcire pentru procesor? |
|
| |||
| |||
| Doar vinde. Nu există nici un motiv pentru a construi in jurul unui 65nm quad tocmai pentru ca este scump. Asta e un motiv pentru a vinde.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| Ummmmmm de carbon? Tot ceea ce am văzut spune este 45nm ........... |
|
| |||
| |||
| Da, este o 45nm Quad de carbon, imi pare rau frate. În QX (Quad extreme) serie au deblocat multiplicatori şi, ca atare, sunt genial pentru mai mult de pontaj şi optimizări de la ceea ce am auzit. Ai putea vinde deşi şi obţine o I7 920 sau 940 de stoc şi care, probabil, peste pontaj ar fi mult mai bine. |
![]() |
|
| Marcaje |