menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základné dosky & RAM

Register

Prevziať riadenie nového procesora, potrebujete poradiť?

Reply

Thread Tools
Old 8. júna 2009, 12:09
Nový člen skupiny

Default Prevziať riadenie nového procesora, potrebujete poradiť?

Ahoj kluci,

Jedu na budovanie novej počítačovej čoskoro, ale môj plán zmenila, keď som zistil, by som mohol dostať po procesora zadarmo

Intel Core 2 Extreme Quad Core QX9750

Špecifikácia:
* Quad-Core
* 45nm
* 3.16GHz
* FSB 1333MHz
* 12MB L2 Cache
* Socket-775

I'll be stráviť reálne množstvo peňazí práve na výstavbu počítači, tak som chcel byť istý, že to je dobrý procesor stavať okolo. Chcel by som vedieť, ako sa tento procesor komíny sa proti tomu, čo je tam dnes. Také, čo by vás odporučí na základnej doske, RAM a zdroj?

Ďakujem!
Old 8. júna 2009, 14:25
Darcu Skupina

Je to 771, socket server. Je to $ 1500 procesor, nemám predstavu, ako by ste si to zadarmo, ale predávať je za polovicu a používať ho financovať celý budovať s novším procesorom je to 775.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 8. júna 2009, 18:46
Darcu Skupina

Tiež podľa Intel, je to 1600 FSB. QX9775 4 3,20 GHz
1600 MHz, 12 MB 45nm
Old 9. júna 2009, 08:00
Nový člen skupiny

Dobre, som trochu zmätená teraz.
Počul som rozporuplné správy o tom, aké to je socket. Je to medzi 771 a 775. Priložený snímka hovorí jej jeden 775, ale nasledujúci príbeh hovorí jej jedno 771.
http://hardwarezone.com/articles/vie...9&id=2745&pg=2
Vie to niekto určite?
Priložené miniatúry
Inheriting a New Processor, Need Advice!-qx9750.jpg  
Old 9. júna 2009, 11:45
Darcu Skupina

Ja som s vami divoch. Keď som googled to včera večer, som si prišiel s rozporuplné informácie. Niektorí hovorili, 1333 FSB a niektoré povedala 1600. LOL, keď som išiel do Intel.com QX9750 a napísali do svojich stránkach vyhľadávačov sa vrátil sa žiadne výsledky, ale našla som to podľa spracovateľov. Nevím, co říct. Jediná vec, čo som zistil, pre niektoré je to, že je to "zriedkavé" čipu, pretože neurobila veľa a je to drahé.
Old 11. júna 2009, 02:13
Člen Skupina

Je to socket 775, ktoré vyzerá na info som našiel. Získajte 1600FSB palube a prevýšenia pokazí. Dokonca aj keď je to 1333FSB čip, máte tu priestor pre přetaktování.
Old 11. júna 2009, 17:51
Nový člen skupiny

Razer, díky za poznatky.

Máte doske môžete odporučiť pre tento čip? Tiež by ste ísť s ventilátorom alebo vodné chladenie pre CPU jednotku?
Old 12 júna 2009, 18:54
Darcu Skupina

Stačí predať. Neexistuje žiadny dôvod stavať okolo 65nm čtyřjádrových len preto, že je to drahé. To je dôvod predať.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Old 13. júna 2009, 01:01
Darcu Skupina

Ummmmmm Carbon? Všetko som videl, vraví, že je to 45nm ...........
Old 13. júna 2009, 01:10
Člen Skupina

Jo, je to 45nm Quad Carbon, sorry kámo.

V QX (Quad eXtreme) série unlocked multiplikátory a ako také sú brilantné cez stopovanie a ladenie od toho, čo počujem. Dalo by sa predávať, a keď dostanete I7 920 alebo 940, ktoré pre populáciu a pravdepodobne počas stopovania by bolo oveľa lepšie.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.