![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј момачки, Им 'идући да буде изградња новог рачунара ускоро али мој план је измењен када сам дознао сам могао добити следеће процесор бесплатно Интел Цоре 2 Екстреме Куад Цоре ККС9750 Спецификације: * Куад-цоре * 45нм * 3.16Гхз * 1333Мхз ФСБ * 12МБ Л2 Цацхе * Соцкет-775 Ја ћу бити поштено троше новце само на изградњи рачунар, па ми желите бити сигурни да је ово добар процесор за изградњу около. Хтела бих да знам како тај процесор стацкс уп над оним што је тамо данас. Такође, оно што би ти момци препоручују за матичне плоче, РАМ и напајање? Много Хвала! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ит'с 771, сервер соцкет. То је 1500 $ процесор, ја немам појма како бих вам га добијете бесплатно, али га продати за половину те да га користити за финансирање цео градити са новији процесор који је 775.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Такође, према Интел је 1600 ФСБ. ККС9775 4 3,20 ГХз 1600 МХз 12 МБ 45нм |
|
| |||
| |||
| Добро, ја сам сад мало збуњена. Ја сам чуо конфликтне извјештаје о томе шта је ово потекла утичницу. То је између 771 и 775. Приложеном сцреенсхот говори својим једном 775, а прича каже следеће његове један 771. хттп://хардуарезоне.цом/артицлес/вие...9&ид=2745&пг=2 Да ли је неко зна за сигурно? |
|
| |||
| |||
| Ја сам са вама дивље човека. Кад сам гооглед га синоћ, задржао сам се са надолазећим конфликтне информације. Једни су говорили ФСБ 1333 и неке, рекао је 1600. ЛОЛ, када сам отишао у Интел.цом и куцаног ККС9750 у њихов сите претраживача га вратио, без резултата, али сам нашла под процесора. Не знам шта да ти јавим. Једино што сам сазнала за неке је да је то "ретки" чип јер се није много, и то је скупо. |
|
| |||
| |||
| Ит'с а 775 од стране изгледа утичница на инфо И'ве фоунд. Набавите 1600ФСБ одбора не могу ићи, а ви у криву. Чак и ако је то цхип 1333ФСБ, имате Оверцлоцкинг соби тамо. |
|
| |||
| |||
| Разер, захвалност за знање. Имате ли ви могли препоручити матичне плоче за овај цхип? Исто тако, би ли ићи са вентилатором или воде за хлађење јединица за ЦПУ? |
|
| |||
| |||
| Довољно је продати. Нема разлога да изгради око 65нм Куад само зато што је скупо. То је разлог да га прода.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Умммммм Царбон? Све сам видео, каже да је 45нм ........... |
|
| |||
| |||
| Да, то је 45нм Куад Царбон, жао дуде. Тхе ККС (Куад екстремним) серије су Откључан множилац и као такви су брилијантна преко прилагођавати из такта и што сам чути. Могло би то ипак продати и добити И7 920 или 940 који за залихе и вероватно преко такта би било много боље. |