![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гей, хлопці, Я збираюся будувати новий комп'ютер скоро, але мої плани змінилися, коли я дізнався, що я міг отримати такі процесори безкоштовно Intel Core 2 Extreme Quad Core QX9750 Технічні характеристики: * Quad-Core * 45nm * 3.16GHz * FSB 1333 МГц * 12MB L2 Cache * Socket-775 Я буду витрачати значну кількість коштів, щоб побудувати тільки комп'ютер, тому я хочу бути впевнений, що це гарний процесор побудувати навколо. Я хотів би знати, як цей процесор стеки проти Що там і сьогодні. Крім того, що б ви, хлопці, рекомендуємо для материнської плати, оперативної пам'яті і харчування? Many Thanks! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це 771, сервер сокет. Це $ 1500 процесор, я не уявляю, як ви хочете отримати її безкоштовно, але продати його на половину, що і використовувати його для фінансування всієї будувати з новими процесор 775.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Також за даними Intel, це 1600 ФСБ. QX9775 4 3,20 ГГц 1600 МГц, 12 МБ 45nm |
|
| |||
| |||
| Гаразд, я трохи заплутався тепер. Я чув суперечливі повідомлення про те, що Socket ця річ. Це між 771 і 775. У доданому скріншоті стверджує, що її 775, але наступну історію, стверджує, що її 771. http://hardwarezone.com/articles/vie...9&id=2745&pg=2 Хто-небудь знає напевно? |
|
| |||
| |||
| Я з тобою, як дикий осел. Коли я Googled це вчора ввечері, я все придумати суперечливу інформацію. Одні говорили, FSB 1333 і деякі говорили, 1600. LOL, коли я прийшов до Intel.com QX9750 і ввели в свою пошукову систему, що вона повернулася без будь-яких результатів, але я знайшов його під процесори. Я не знаю, що вам сказати. Єдине, що я з'ясував для декого є те, що це "рідкісний чіпі", оскільки вони не роблять багато хто, а це дорого. |
|
| |||
| |||
| Це Socket 775, судячи з інформації я знайшов. Отримати 1600FSB рада і ви не помилилися. Навіть якщо це 1333FSB чіпі, у вас є розгін кімнату. |
|
| |||
| |||
| Razer, спасибо за знання. У вас є плата, яку Ви могли б рекомендувати для цього чіпа? Крім того, ви пішли б з вентилятором охолодження води або підрозділи для процесора? |
|
| |||
| |||
| Просто продати її. Існує ніяких підстав, щоб побудувати близько 65-нм чотирьохядерний тільки тому, що дорого. Ось причина, щоб продати його.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Ummmmmm Carbon? Все, що я бачив каже, що це 45nm ........... |
|
| |||
| |||
| Так, це 45 нм чотирьохядерних вуглецю, вибач чувак. QX (Quad Extreme) серії розблокувати множники і як такі мають блискучу більше розгону та налаштування від того, що я чую. Ви могли б продати його, хоча і отримати i7 920 і 940 на складі якого і, ймовірно, більш синхронізації буде набагато краще. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Проблеми ПК, процесор P4, Intel D850GB. Необхідність кілька порад. | Dreamcast2 | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 29 липня 2009 10:03 |
| Потрібна консультація з материнської плати для процесорів Intell Q6600 я мати під рукою | P5200 | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 29 березня 2009 18:26 |
| Потрібна допомога на процесор. | banjo7 | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 29 грудня 2007 10:14 |
| Який процесор? | mcdden2 | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 18 жовтня 2007 07:01 |
| Процесори | anwar_auctions | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 19 травня 2007 02:32 |
| Різьба Інструменти | |
| |