![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, След около 3 дни преди Купих 1 RAM от 2 участия. тест го на моя компютър, когато се превърна в моя компютър и вмъкнали RAM внезапна ужасна миризма излиза, така че после inmeadiately изключен компютъра, след това, се включи отново, но нищо не се появява на монитора. Имам тествани за оплождане на друг компютър и то работилница глоба, също от дънната платка да се провери дали нещо отида изгаря, но нищо не се обърка (всичко е наред). Моля помогнете? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| От начина, по който пише, че си казваш, поставена на RAM, докато машината беше?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Изглежда, че сте успели да изпържи дънната платка.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Аз добавя, че когато тя е на разстояние, Дейв |
|
| |||
| |||
| Мда, парене мирише винаги са лошо нещо, и защото нещо сготвено самоцел. В този случай аз ще ви кажа mobo е тост. |
|
| |||
| |||
По дяволите, добре, ако ми mobo е пържена, нали, които засягат други аксесоари за пример като видео карти, Intel и др. |
|
| |||
| |||
| Не, те трябва да се оправи. |
|
| |||
| |||
| Благодаря на всички |
|
| |||
| |||
| Вие сте добре дошли. |
|
| |||
| |||
| Ааа един последен въпрос, че сега ми MB тиган, аз искам да си направя нова. Какво трябва да се вземе под внимание, когато виждат, които MB е добра? Аз знам само, че аз трябва да отида, който подкрепя моите процесор (Pentium D) и 667MHz RAM. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Нови Build XP Pro инсталирате паметта ми е повреден / неправилно Закупен | frankthetank | Общи Хардуер Чат | 0 | 13 Юни 2009 11:59 |
| DVD на приучавам Play, грешка Съобщение Получените при DVD Добавя | Nero | Дискове & сменяемите носители | 5 | 9 май 2009 г. 15:43 |
| Изглежда ми се, че Im Неясни За преработватели в пазар? | Theresonly1 | Процесори, дънни платки & RAM | 7 | 28 април 2009 12:16 |
| Вода за лаптоп - начално меню сега изглежда & някои бутони са мъртви | Dawnie | Лаптопи, Mobiles & текст | 6 | 20 Ноември 2008 11:53 |
| Windows XP Home - Папка се появява, когато започне | VeeFourTee | Windows операционни системи | 18 | 9 декември 2007 15:17 |
| Нишка Инструменти | |
| |