![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Zdravím všechny, Asi 3 dny jsem koupil RAM 1 z 2 Koncerty. Zkouška je v mém počítači, když jsem se obrátil na mém počítači a vložila RAM náhlé hrozný zápach pochází, takže pak jsem inmeadiately vypnout počítač, po které jsem se obrátil znovu, ale nic se objeví na monitoru. Jsem otestoval RAM na jiném počítači, a to funguje v pohodě, i sňal základní desce zjistit, jestli něco jít vyhořela, ale nic se zvrtlo (vše je v pořádku). Prosím pomozte? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Z toho, jak zní vaše říkáte, že jste vložili RAM, zatímco stroj byl on?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vypadá to, že se vám podařilo plůdku vaše základní deska.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| I když to zní bylo volno, Dave |
|
| |||
| |||
| Jo, pálení voní jsou vždy špatné, a jsou proto, že něco vařit sám. V tomto případě bych řekl, váš mobo je toast. |
|
| |||
| |||
Sakra, i když je moje mobo je smažené, že nemá vliv na další příslušenství, jako například grafická karta Intel a další. |
|
| |||
| |||
| Ne, měly by být v pořádku. |
|
| |||
| |||
| Díky všem |
|
| |||
| |||
| Není zač. |
|
| |||
| |||
| Ahh poslední otázka, která je nyní, že moje MB smažené, chci získat nové. Co bych měl vzít v úvahu, když vidí MB, která je dobrá? Já jen vím, že bych měl dostat ten, který podporuje můj procesor (Pentium D) a 667MHz RAM. |