![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σας όλους, Σε περίπου 3 μέρες πριν αγόρασα 1 RAM των 2 συναυλίες. δοκιμή στον υπολογιστή μου, όταν στράφηκε στον υπολογιστή μου και παρεμβάλλεται το RAM μια ξαφνική τρομερή μυρωδιά βγαίνει, οπότε τότε θα inmeadiately απενεργοποίηση του υπολογιστή, μετά από αυτό, θέλω να μετατραπεί ξανά αλλά τίποτα δεν εμφανίζεται στην οθόνη. Έχω ελεγχθεί η μνήμη RAM σε έναν άλλο υπολογιστή και δουλεύει καλά, επίσης, απογειώθηκε τη μητρική πλακέτα για να ελέγξετε αν κάτι πάει κάηκε, αλλά τίποτα δεν πήγε καλά (όλα είναι καλά). Παρακαλώ βοηθήστε; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Από τον τρόπο που διατυπώνεται σας λέτε ότι έχετε εισάγει το RAM ενώ το μηχάνημα ήταν;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Φαίνεται πως καταφέραμε να τηγανίζουμε τη μητρική πλακέτα.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Θα τοποθετήσει όταν ήταν εκτός λειτουργίας, Dave |
|
| |||
| |||
| Ναι, κάψιμο μυρωδιές είναι πάντα κάτι κακό και γιατί είναι κάτι μαγειρεμένο ίδια. Στην περίπτωση αυτή, θα ήθελα να σας πω είναι mobo πρόποση. |
|
| |||
| |||
δεκάρα, αλλά αν μου mobo είναι τηγανητά, μήπως αυτό επηρεάζει άλλα αξεσουάρ όπως για παράδειγμα την κάρτα οθόνης, κλπ. και Intel. |
|
| |||
| |||
| Όχι, θα πρέπει να είναι εντάξει. |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ όλους |
|
| |||
| |||
| Είστε ευπρόσδεκτοι. |
|
| |||
| |||
| Ahh μια τελευταία ερώτηση, τώρα που μου MB τηγανητές, θα ήθελα να λάβετε ένα νέο. Τι θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψη όταν βλέπουμε MB που είναι καλή; Εγώ ξέρω μόνο ότι πρέπει να πάρουν ένα που να υποστηρίζει επεξεργαστή μου (Pentium D) και 667MHZ RAM. |