![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav svima, Oko 3 dana sam kupila 1 RAM od 2 nastupe. test Internet na moj računalo, kad sam okrenuo na moje računalo i umetnuta RAM nagli strašan miris izađe, pa onda ja inmeadiately gasi računalo, nakon toga sam ponovo uključen, ali ništa ne pojavi na monitoru. Imam testirani RAM na drugo računalo i Internet utvrde prekid, također skinula matične ploče za provjeru ako nešto ide spaljen ali ništa bilo pogrešno (sve je u redu). Please help? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Iz vašeg formulisana tako da su ti umetnute rekavši RAM, dok je bio na stroju?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Izgleda kao da je uspio pržiti vaše matične ploče.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| JA umetnuti ga kad je isključena, Dave |
|
| |||
| |||
| Yup, spaljivanje miriše uvijek loša stvar i zato što su nešto kuhanog sama. U ovom slučaju rekao bih mobo je vaš tost. |
|
| |||
| |||
dovraga, pa ako je moj mobo pržene, to utječe na druge dodaci kao na primjer video card, Intel i sl.. |
|
| |||
| |||
| Nope, to bi trebalo biti u redu. |
|
| |||
| |||
| Hvala svima |
|
| |||
| |||
| Vi ste dobrodošli. |
|
| |||
| |||
| Ahh jedan pitanje, sad da je moja MB pržene, JA ištanje da biste dobili novu. Što trebam uzeti u obzir kada vidim MB koja je dobra? Ja samo znam da mi je potrebno da bi onaj koji podržava moj procesor (Pentium D) i 667MHz RAM. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| New Build XP Pro Instalacija je Moj Memory neispravan / pogrełno Kupljen | frankthetank | General Hardware Chat | 0 | 13. lipnja 2009 11:59 |
| DVD's Play navika, Poruka o pogrešci kada je Primljeno DVD umetnuta | Neron | Drives & Izmjenjivi mediji | 5 | 9. svibanj 2009 15:43 |
| Čini mi se da Im Nejasan O procesori na tržištu? | Theresonly1 | CPU, Matične ploče i RAM | 7 | 28. travanj 2009 12:16 |
| Voda na laptop - sada se pojavi boot menu i neke tipke su mrtvi | Dawnie | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 6 | 20. studeni 2008 11:53 |
| Windows XP Home - Folder se pojavljuje na samom početku | VeeFourTee | Windows Operating Systems | 18 | 9. prosinac 2007 15:17 |
| Thread Tools | |
| |