![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello all, Körülbelül 3 nappal ezelőtt vettem 1 RAM 2-Koncertek. vizsgálat azt a számítógépet, amikor bekapcsolta a számítógépet, és azokat beillesztik a RAM hirtelen rettenetes szag jön ki, így aztán inmeadiately kikapcsolta a számítógépet, azt követően, hogy megfordultam újra, de semmi nem jelenik meg a monitoron. Van tesztelni a RAM másik számítógépen, és ez szerkezet finom, ki is vette az alaplapot, hogy ellenőrizze, ha valamit el nem égett, de a baj (minden rendben van.) Kérem, segítsen! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A módon fogalmazta meg, hogy Ön mondja meg beilleszteni a RAM, míg a gépen volt?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy látszik sikerült halivadék el az alaplap.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Én beilleszteni, ha ez off, Dave |
|
| |||
| |||
| Yup, égő illata mindig rossz dolog, és azért, mert valami főzött magának. Ebben az esetben azt mondanám a mobo a pirítóst. |
|
| |||
| |||
A fenébe, és ha a mobo is sült, nem befolyásoló egyéb kiegészítők, mint például a videokártya, az Intel és stb. |
|
| |||
| |||
| Nem hiszem, hogy kell jól. |
|
| |||
| |||
| Thanks all |
|
| |||
| |||
| Szívesen. |
|
| |||
| |||
| Ahh egy utolsó kérdés most, hogy én MB sült, szeretnék egy újat. Mit kell figyelembe venni, amikor látta, amelyet MB jó? Csak azt tudom, hogy kell arra, hogy az egyik, amely támogatja az én processzor (Pentium D), 667MHz RAM. |