![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| שלום לכולם בעוד 3 ימים לפני קניתי 1 מתוך 2 Gigs RAM. לבדוק את זה במחשב שלי, כאשר אני הפעלתי את המחשב הוכנס על זיכרון RAM פתאומי יוצא ריח נורא, אז אני inmeadiately כבוי המחשב, אחרי זה, אני מופעל שוב אבל שום דבר לא מופיע על המסך. אני צריך לבדוק את זיכרון RAM במחשב אחר וזה עובד בסדר גמור, לקח גם את לוח האם כדי לבדוק אם משהו הולך שרפו אבל שום דבר לא השתבש (הכל בסדר). בבקשה עזרה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מאת worded את הדרך שבה אתה אומר שאתה מוזן על זיכרון RAM במחשב בעת שהיה על?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נראה לך הצליח ומטגנים את לוח האם.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| אני מוכנס אותו כשהוא היה רחוק, דייב |
|
| |||
| |||
| Yup, שריפת מריח תמיד דבר רע והן בגלל משהו מבושל עצמו. במקרה זה אני אומר את זה mobo טוסט. |
|
| |||
| |||
לעזאזל, גם אם היא שלי mobo מטוגנים, האם זה ישפיע על אביזרים אחרים כמו למשל כרטיס הווידאו, אינטל ו ועוד. |
|
| |||
| |||
| לא, הם צריכים להיות בסדר. |
|
| |||
| |||
| תודה לכל |
|
| |||
| |||
| אתה מוזמן. |
|
| |||
| |||
| אהה שאלה אחת אחרונה, כי כעת MB פריד שלי, אני רוצה לקבל אחד חדש. מה אני צריך לקחת בחשבון כאשר רואים בה MB היא טובה? אני רק יודע שאני צריך לקבל אחת התומכת שלי מעבד (פנטיום D) ו 667MHZ של זיכרון RAM. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בנייה חדשה XP Pro הוא התקן הזיכרון שלי משובש / שגוי נרכש | frankthetank | כללי חומרה צ 'אט | 0 | 13 יוני 2009 11:59 |
| ה-DVD של wont השמעה, התקבלה הודעת שגיאה כאשר הוכנס DVD | Nero | כוננים & נשלפת | 5 | 9th מאי 2009 15:43 |
| נראה לי כי ברור מי Im מעבדים ב שוק? | Theresonly1 | CPUs, Motherboards & RAM | 7 | -28 לאפריל 2009 12:16 |
| מים על המחשב הנישא - כעת יופיע תפריט האתחול & כמה מפתחות מתים | Dawnie | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 6 | 20 נובמבר 2008 11:53 |
| Windows XP Home - תיקייה מופיעה בעת הפעלת | VeeFourTee | מערכות ההפעלה Windows | 18 | 9th דצמבר 2007 15:17 |
| שרשרת כלים | |
| |