![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hello all, Maždaug 3 dienas aš nusipirkau RAM 1 iš 2 koncertuose. bandymas ją į savo kompiuterį, kai įjungtas "My Computer" ir įterpiama RAM staiga baisiausias kvapas, išeina, kad aš inmeadiately išjungti kompiuterį, po to aš vėl įjungti, bet nieko ant monitoriaus. Aš išbandyti RAM kitą kompiuterį ir jis veikia gerai, taip pat nusiėmė plokštę patikrinti, ar kažkas daugiau sudeginti, bet nieko nutiko (viskas gerai). Please help? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nuo jūsų suformuluota taip, kad jūs kalbate, jūs Įrašytas RAM, o mašina buvo?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atrodo, kad jums pavyko mailius jūsų pagrindinę plokštę.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Aš įterpiamas, kai ji buvo išjungta, Dave |
|
| |||
| |||
| Yup, degimo kvapas visada yra blogas dalykas ir yra, nes kažką virti pati. Šiuo atveju aš norėčiau pasakyti savo MOBO yra taurę. |
|
| |||
| |||
Damn, gerai, jei mano MOBO kepti, ar tai turi įtakos kiti priedai, pavyzdžiui, pavyzdžiui, vaizdo plokštės, Intel ir pan. |
|
| |||
| |||
| Ne, jie turėtų būti bauda. |
|
| |||
| |||
| Ačiū visiems |
|
| |||
| |||
| You're welcome. |
|
| |||
| |||
| Ahh vienas paskutinis klausimas, kad dabar mano MB kepti, aš noriu gauti naują. Ką reikėtų atsižvelgti pamačius, kurie MB yra geras? Aš tik žinau, kad man reikia norint gauti vieną, kuris palaiko mano procesorius (Pentium D) ir 667MHZ RAM. |