![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravím všetkých, Asi 3 dni som kúpil RAM 1 z 2 Koncerty. Skúška je v mojom počítači, keď som sa obrátil na mojom počítači a vložila RAM náhle hrozný zápach pochádza, takže potom som inmeadiately vypnúť počítač, po ktoré som sa obrátil znova, ale nič sa objaví na monitore. Som otestoval RAM na inom počítači, a to funguje v pohodě, i snaľi základnej doske zistiť, či niečo ísť vyhorené, ale nič sa zvrtlo (všetko je v poriadku). Prosím pomôžte? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Z toho, ako znie vaša vravíte, že ste vložili RAM, zatiaľ čo stroj bol on?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vyzerá to, že sa vám podarilo lariev vaša základná doska.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| I keď to znie bolo voľno, Dave |
|
| |||
| |||
| Jo, pálenie voní sú vždy zlé, a sú preto, že niečo variť sám. V tomto prípade by som povedal, váš Mobo je toast. |
|
| |||
| |||
Sakra, aj keď je moje Mobo je smažené, že nemá vplyv na ďalšie príslušenstvo, ako napríklad grafická karta Intel a ďalšie. |
|
| |||
| |||
| Nie, mali by byť v poriadku. |
|
| |||
| |||
| Vďaka všetkým |
|
| |||
| |||
| Nie je zač. |
|
| |||
| |||
| Ahh posledná otázka, ktorá je teraz, že moja MB smažené, chcem získať nové. Čo by som mal brať do úvahy, keď vidí MB, ktorá je dobrá? Ja len viem, že by som mal dostať ten, ktorý podporuje môj procesor (Pentium D) a 667MHz RAM. |