![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám to, co by mohlo být hloupá otázka? Mám porovnaných soubor korzár xms 1GB paměťové moduly (celkem 2 GB) v mém stroji pro 4 nebo 5 let. Asus K8N mb s AMD Athlon 64 3000 +. Když jsem to já nemohl dovolit obsadit 3 mem sloty. Právě jsem našel další nový Corsair xms 1gb modul a vložte jej palce jsem nemají žádné problémy, ale můj systém ukazuje jen 2,47 gb? S 2 ukazuje, 2 1 ukazuje 1, ale s 3 ukazuje 2,47? I've přeměnily v různých configs jako 1 z porovnané s novou, jak porovnaných atd.. Proč to je? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 32bit Windows může vidět pouze 3GBish, takže v závislosti na velikosti vaší RAM GFX karta listy jste s tím, co máte.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Windows ME Instalovaný Nic a má paměť Rozsah Konflikt s BIOS | caselles206 | Sítě, Modemy & VoIP | 3 | 26. března 2009 15:53 |
| Reportované Memory neodpovídá Částka Instalovaná paměť | weedan_ash | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 13. leden 2009 17:18 |
| CD mechanika čte CD, ale můj počítač doesnt uznávají CD v zásobníku | anthony361 | Drives & Removable Media | 8 | 8. listopadu 2008 04:20 |
| Nová deska instalována | Lindor | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 15. ledna 2008 11:59 |
| Instalovány nové AIM, neuspořádaný Vše | laxinboi37 | Email, VoIP & IM Diskuse | 1 | 1. ledna 2008 16:51 |
| Thread Nástroje | |
| |