![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω ό, τι θα μπορούσε να είναι μια χαζή ερώτηση; Είχα μια αντιστοιχισμένη σύνολο Corsair xms 1gb μνήμης ενότητες (συνολικά 2 GB) στον υπολογιστή μου για 4 ή 5 χρόνια. Asus k8n mb με AMD Athlon 64 3000 +. Επιστροφή όταν αυτό κατασκευαστεί, δεν θα μπορούσα να την πολυτέλεια να συμπληρώσετε τα 3 mem slots. Πρόσφατα βρήκα ένα άλλο νέο Corsair xms 1gb ενότητα και να το in. είμαι που δεν έχουν κανένα πρόβλημα, αλλά το σύστημά μου δείχνει μόνο 2,47 GB; Με 2 δείχνει 2, με 1 δείχνει 1, αλλά με 3 δείχνει 2,47; Έχω αντέστρεψε τους σε όλες τις διαφορετικές configs όπως 1 του συνδυάζεται με το νέο, και οι δύο συνδυάζονται, κ.λπ.. Γιατί συμβαίνει αυτό; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 32bit Windows έχουν τη δυνατότητα να δείτε μόνο 3GBish, οπότε ανάλογα με το μέγεθος της μνήμης RAM της κάρτας σας GFX φύλλα σας προσφέρουμε αυτό που έχετε.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Windows ME Installed Nic και έχει ένα Memory Range Σύγκρουση με BIOS | caselles206 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 3 | 26 Μαρ 2009 15:53 |
| Αναφερθείσες Μνήμη δεν ταιριάζει Ποσό Installed Memory | weedan_ash | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 13 Ιαν 2009 17:18 |
| Μονάδα CD διαβάζει CD του υπολογιστή μου, αλλά doesn't αναγνωρίζουν τα CD στο δίσκο | anthony361 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 8 | 8 Νοε 2008 04:20 |
| Νέα μητρική πλακέτα εγκατασταθεί | Lindor | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 15 Ιαν 2008 11:59 |
| Εγκατεστημένοι Νέα AIM, θάλασσα Everything | laxinboi37 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 1 | 1η Ιαν. 2008 16:51 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |