![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van mit lehet egy hülye kérdés? Én már kiegyenlített meg Corsair xms 1GB memória modulok (összesen 2 GB) in my gép, 4 vagy 5 év. ASUS K8N mb egy AMD Athlon 64 3000 +. Vissza mikor épült e, azt nem engedheti meg magának, hogy betöltse a 3 Mem.kártya résidőket. Legutóbb Találtam egy új Corsair xms 1gb modul és tedd be nem vagyok semmilyen problémát, de a rendszer csak 2,47 GB? A 2 azt mutatja, 2, 1 ez azt mutatja, 1, hanem 3 azt mutatja, 2,47? Már cserélték őket a különböző configs, mint például 1 a kiegyenlített az új, mind egyezésű stb. Miért van ez? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 32bit windows csak lásd 3GBish, így méretétől függően a Gfx kártya RAM marad, ami van.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Windows ME Telepített Nic és van egy Memory Range összeütközésbe BIOS | caselles206 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 3 | 26. március 2009 15:53 |
| Készült memória nem egyezik összege Installed Memory | weedan_ash | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 13. január 2009 17:18 |
| CD-meghajtó olvassa a CD, de a számítógépet doesnt ismeri fel a CD-tálca | anthony361 | Drives & Removable Media | 8 | 8. november 2008 04:20 |
| Új alaplap beépített | Lindor | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 15. január 2008 11:59 |
| Telepített Új AIM, hírnök mindent | laxinboi37 | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 1 | 1. január 2008 16:51 |
| Téma eszközök | |
| |