![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš tai, kas gali būti kvailas klausimas? Turėjau iasis rinkinys Corsair XMS 1GB atminties modulius (iš viso 2 GB) mano mašina 4 ar 5 metus. Asus k8n MB su AMD Athlon 64 3000 +. Grįžti kai pastatė, aš negali sau leisti pildyti 3 atm tarpsniai. Neseniai aš rasiu kitą naują Corsair XMS 1GB modulį ir įdėti jį in I'm neturi jokių problemų, tačiau mano sistema rodo tik 2,47 GB? Su 2 tai rodo 2, o 1 tai rodo 1, bet su 3 tai rodo 2,47? Aš pavertė juos į visas skirtingas configs pvz 1 suderintos su nauju, tiek atitiktį, ir tt. Kodėl? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 32bit Windows gali matyti tik 3GBish, kad priklausomai nuo Jūsų kortelės GFX RAM dydis leidžia jums žaisti su tuo, ką turite.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Windows ME Installed Nic ir ji Atmintis klasės Konfliktas su BIOS | caselles206 | Networking, Modems & VoIP | 3 | Kovas 26, 2009 15:53 |
| Memory faktai neatitinka dydis Installed Memory | weedan_ash | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 13 sausis 2009 17:18 |
| CD-ROM skaito CD, bet mano kompiuteris doesnt atpažinti ir CD dėklas | anthony361 | Drives & Removable Media | 8 | Lapkritis 8, 2008 04:20 |
| Naujoji plokštė įrengtas | Lindor | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 15 sausis 2008 11:59 |
| Įdiegti naują AIM, sujaukė viską | laxinboi37 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 1 | 1 sausis 2008 16:51 |
| Temos įrankiai | |
| |