![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám to, čo by mohlo byť hloupá otázka? Mám spárovaných súbor Korzár XMS 1GB pamäťové moduly (celkom 2 GB) v mojom stroji pre 4 alebo 5 rokov. Asus K8N mb s AMD Athlon 64 3000 +. Když jsem to já nemohol dovoliť obsadiť 3 mem sloty. Práve som našiel ďalší nový Corsair XMS 1gb modul a vložte ho palce jsem nemajú žiadne problémy, ale môj systém ukazuje len 2,47 gb? S 2 ukazuje, 2 1 ukazuje 1, ale s 3 ukazuje 2,47? I've premenili v rôznych configs ako 1 z krytej s novou, ako krytých atď. Prečo to je? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 32bit Windows môže vidieť iba 3GBish, takže v závislosti na veľkosti vašej RAM GFX karta listy ste s tým, čo máte.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Windows ME Inštalovaný Nič a má pamäť Rozsah Konflikt s BIOS | caselles206 | Siete, Modemy & VoIP | 3 | 26. marca 2009 15:53 |
| Reportované Memory nezodpovedá Suma Inštalovaná pamäť | weedan_ash | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 13. január 2009 17:18 |
| CD mechanika číta CD, ale môj počítač doesnt uznávajú CD v zásobníku | anthony361 | Drives & Removable Media | 8 | 8. novembra 2008 04:20 |
| Nová doska inštalovaná | Lindor | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 15. januára 2008 11:59 |
| Inštalované nové AIM, neusporiadaný Všetko | laxinboi37 | Email, VoIP & IM Diskusia | 1 | 1. januára 2008 16:51 |
| Thread Tools | |
| |