![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мені є з чим може бути німим питанням? Я мав відповідністю набору 1gb Corsair XMS, модулі пам'яті (всього 2 Гб) в моїй машині на 4 або 5 років. ASUS K8N МБ з AMD Athlon 64 3000 +. Правда, коли я збудував, я не можу дозволити собі, щоб заповнити слоти 3 мкм. Нещодавно я знайшов ще один новий Corsair XMS 1GB Module і поклав його дюйми я не маючи будь-яких проблем, але моя система показує лише 2,47 ГБ? З 2 показує 2, з 1 показує 1, але з 3 показує 2,47? Я змінив їх у всіх різні файли налаштувань, наприклад 1 який співпав з новим, як відповідністю, тощо. Чому це відбувається? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 32Bit Windows може бачити тільки 3GBish, тому в залежності від розміру вашої картою пам'яті GFX залишає вас з тим, що у вас є.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Windows ME встановленому Nic і має діапазон пам'яті конфлікт з BIOS | caselles206 | Мережа, Модеми & VoIP | 3 | 26 березня 2009 15:53 |
| Зазначені пам'яті не відповідає обсяг встановленої пам'яті | weedan_ash | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 13 січня 2009 17:18 |
| CD привід читає CD, але мій комп'ютер doesn't визнати компакт-диска в лотку | anthony361 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 8 | 8 листопада 2008 04:20 |
| Нова материнська плата встановлена | Ліндора | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 15 січня 2008 11:59 |
| Встановлена нові цілі, переплутано все | laxinboi37 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 1 | 1 січня 2008 16:51 |
| Різьба Інструменти | |
| |