![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
| Преглед на резултатите от проучването: AMD или Intel? | |||
| Intel | | 6 | 60,00% |
| AMD | | 4 | 40,00% |
| Intel, ако не плати | | 0 | 0% |
| AMD ако не плати | | 0 | 0% |
| Гласоподаватели: 10. Нямате право да гласуват в тази анкета | |||
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз съм наясно, че заглавието на обработка на царя пази жив между тези 2 фирми, но и за парите си днес, какво бихте ли имате? По-добре все пак, ще имате различни процесор, ако парите не са предмет? Вашите мисли ще ми помогне малко =) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Intel за мен, просто по-добри чипове ММО, дори с добавена стойност.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AMD печели нисък клас и се конкурират по-добре, отколкото по-високи крайни Intel (X3 720 връзки E8400 в единична резбови и пуши в multithreaded). Intel не е иновационна, или правиш много от нищо, така ли да го дам на AMD.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, аз ще дам моя глас за AMD, както добре. Там наистина се опитва да се върне в пазара, и се вършат проклет добра работа.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз съм поради ъпгрейд скоро и трябва да кажа, че правя като глас на новия Phenoms .... по-добра стойност за парите също, AMD, които винаги са били най-добрите.
| |||
| |||
| Съгласен съм, от пропаганда, че идва с AMD на трейлъри, новата технология изглежда дракона fandabbytastic. Тъй като това е за цел да съперник изпълнението на I7 и е около половината от цената, аз съм мислене на търси в него за новия си изгради .. |
|
| |||
| |||
| Intel винаги ще бъдат господари, ако в бюджета, но не винаги AMD изглежда да има определени цени на горния край много бързо след това AMD |
|
| |||
| |||
| Intel за мен, винаги ги използва (част от времето, когато AMD са свободни!), те може да струват повече, но си струва парите, по мое мнение |
|
| |||
| |||
| Те имат сериозно всичко заключен - ниско двойно края на 7750 +, висока края на X3, четворни висока цел е сравнително конкурентен с Phenom II и наистина не е онзи голям от пазара. Той може да смени веднъж i5 излиза, но за сега на пазара гледам доста солидна червено.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| За съжаление, AMD отпаднали топката след последната им дойде на власт и те да са били още от подхлъзване. <Links Removed, не spam> |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Свободно Изток-Tec Backup 2009 | evilfantasy | Общи Софтуер Чат | 0 | 20 юли, 2009 16:45 |
| Топ игри за 2009 г. (Всички конзоли) | Том Billington | PC & конзолата Gaming | 8 | 6 Март 2009 14:51 |
| Intel Core 2 Duo E8500 се предлага Intel Core 2 Quad Q9650 на Intel Core i7 920 V Intel Core i7 940 | sajasio | Процесори, дънни платки & RAM | 5 | 2-ро Mar 2009 23:00 |
| Странна Поп Up проблем - AntiVirus 2009 | Marshimaro1 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 1 | 11 ноември 2008 19:38 |
| Пролет чисти | Алекс | Изключено Тема Дискусия | 15 | 27 април 2007 20:35 |
| Нишка Инструменти | |
| |