![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
| View Poll Results: AMD nebo Intel? | |||
| Intel | | 6 | 60,00% |
| AMD | | 4 | 40,00% |
| Intel kdybych nezaplatila | | 0 | 0% |
| AMD kdybych nezaplatila | | 0 | 0% |
| Voliči: 10. Nemůžete hlasovat v tomto průzkumu | |||
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jsem si dobře vědomi, že titul krále zpracování vede kyvné mezi tyto 2 společnosti, ale za své peníze dnes, co by jste si? Ještě lepší by jste jiný procesor, pokud peníze nehrají roli? Vaše myšlenky by mi pomohl trochu =) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Intel pro mě jen lepší čipy IMO, a to i s přidanou náklady.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AMD vítězí low-end a je mnohem lepší než konkurenční Intel v high-end (X3 720 svazků E8400 v jedno-závity a kouří v multivláknových). Intel není inovativností nebo dělá mnoho nic, tak jsem se jí na AMD.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo, budu dát můj hlas AMD stejně. Tam opravdu snaží dostat zpátky na trh, a odvádějí dobrou práci propadnu.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já jsem kvůli upgradu brzo a musím říci, mám rád zvuk nových Phenoms .... lepší zhodnocení peněz příliš, AMD, která byla vždy dobrá.
| |||
| |||
| Souhlasím, ze propaganda, že přichází s AMD pro přípojná vozidla, nové technologie Dragon vypadá fandabbytastic. Vzhledem k tomu, že je to znamenalo, aby rival plnění ze strany I7 a být asi poloviční cenu, jsem přemýšlel o hledá ji můj nový stavět .. |
|
| |||
| |||
| Intel bude vždy mistrů, pokud nemají rozpočet u AMD, ale vždy se zdá, aby tam ceny na horním konci hodně rychlejší pak AMD |
|
| |||
| |||
| Intel pro mě vždy používali (část od AMD, kdy byly zdarma!), se kterými se mohou stát více, ale stojí za to peníze, podle mého názoru |
|
| |||
| |||
| Jsou vážně všechno zavřený - nízké konec dvojího na 7750 +, high-end na X3, čtyřkolky high-end je relativně konkurenceschopná s Phenom II a opravdu není který velkej trh. Může posun I5 jednou vyjde, ale zatím na trhu hledali docela solidní červená.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Bohužel, AMD spadl míč po jejich poslední dostali k moci a které jste proklouznutím dodnes. <Links Removed, nejsou spam> |