![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
| View Poll Results: AMD ili Intel? | |||
| Intel | | 6 | 60,00% |
| AMD | | 4 | 40,00% |
| Intel ako nisam platiti | | 0 | 0% |
| AMD ako nisam platiti | | 0 | 0% |
| Birača: 10. Vi svibanj ne glasovati u ovoj anketi | |||
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam svjesna da je naslov prerada kralj čuva ljuljanje izmedju ova 2 poduzeća, ali za svoj novac i danas, što bi ste? Još bolje, bi li imati različita procesora ako nema novca je objekt? Vaše misli bi mi pomogne malo =) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Intel za mene, samo bolja chips IMO, čak i sa dodatnim troškovima.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AMD je ljubazan low-end i natječu mnogo bolji nego u visokom Intel kraja (X3 720 kravate u single-E8400 navojem i smokes u multithreaded). Intel nije innovating ili puno radiš ništa, pa sam dati AMD.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeah, Im 'idući u dati moj glas za AMD as well. Ima zaista pokušava vratiti na tržištu, te se vrši proklet dobar posao.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja sam zbog nadogradnju uskoro i moram reći da uradim kao zvuk novog Phenoms .... bolju vrijednost za novac previše, AMD, koji su uvijek bili dobri.
| |||
| |||
| Slažem se, od propagande koja dolazi s AMD's prikolice, nove tehnologije Dragon izgleda fandabbytastic. Budući da je značila da rival performanse od I7 i oko pola cijene, I'm razmisljanja u potrazi za moj novi graditi .. |
|
| |||
| |||
| Intel će uvijek biti majstori ako nemaju u proračunu, ali izgleda da AMD uvijek postoji obarati cijene na vrh kraju puno brže onda AMD |
|
| |||
| |||
| Intel za mene, uvijek koriste njih (AMD dio od kada su besplatni!), oni možda više cijene, ali se isplati novac po mom mišljenju |
|
| |||
| |||
| Oni imaju sve što je ozbiljno zaključano - low end dual na 7750 +, visoko na kraju X3, quad kraju je relativno visoka konkurentan s Phenom II i stvarno nije da velika tržišta. On svibanj pomak i5 jednom izađe ali za sada na tržištu je obličje ljepušan solid red.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Nažalost, AMD ispao loptu nakon njihove zadnje dolaze na vlast i koju su bili kliženje otkad. <Links Removed, ne spam> |