![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
| View Poll Results: AMD, Intel? | |||
| Intel | | 6 | 60.00% |
| AMD | | 4 | 40,00% |
| Intel, ha nem fizetnek | | 0 | 0% |
| AMD, ha nem fizetnek | | 0 | 0% |
| Szavazók: 10. Lehet, hogy nem szavaz ezt a szavazást | |||
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én is tisztában vagyok, hogy a cím a feldolgozás király tartja swinging között 2 vállalatok, hanem a pénzért ma, mi van? Még jobb, ha van egy másik processzort, ha a pénz nem volt tárgya? Gondolatait segítene nekem egy kicsit =) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Intel nekem, csak jobb chipek IMO, még a további költségek.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AMD győztes kis-end, és sokkal jobb, mint a konkurens Intel magas vége (X3 720 nyakkendők E8400 egyszer menetes dohányzik, és azt a többszálú). Az Intel nem innovatív, avagy a nagy semmit, ezért meg kell adni, hogy az AMD.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen, megyek, hogy a szavazatom az AMD is. Tényleg igyekezett vissza a piacra, és ezt egy átkozott jó munkát.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én köszönhetően a frissítést, és hamar kell mondanom, én, mint a hang, az új Phenoms .... jobb ár-érték arány is, melyet az AMD még mindig jó.
| |||
| |||
| Egyetértek, a propaganda, ami az AMD pótkocsik, az új technológia Dragon néz fandabbytastic. Mivel ez azt jelentette, hogy a rivális teljesítményét a I7, és körülbelül a fele az ár, gondolkodom a keresett meg az új build .. |
|
| |||
| |||
| Az Intel mindig mesterek és ha nincs költségvetés, de az AMD mégis mindig, hogy ott az árak a felső sokkal gyorsabban, akkor az AMD |
|
| |||
| |||
| Intel nekem, mindig őket (részben, ha az AMD is ingyenes!), lehet, hogy többe kerül, de megéri a pénzét véleményem |
|
| |||
| |||
| Ezek komolyan mindent bezárva - alacsony végén kettős a 7750 +, magas az X3, quad magas viszonylag versenyképes a Phenom II és tényleg nem azt nagy a piac. Lehet elterelési I5 egyszer jön ki, de most a piac keresi elég szilárd piros.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Sajnos, az AMD ejtette a labda után jön az utolsó erejét, és már a megcsúszás azóta. <Links Removed, nem spam> |