![]() |
| |||||||
|
| הצג תוצאות סקר: AMD או אינטל? | |||
| אינטל | | 6 | 60.00% |
| AMD | | 4 | 40.00% |
| אינטל אם אני לא משלם | | 0 | 0% |
| AMD אם אני לא משלם | | 0 | 0% |
| Voters: 10. אינך רשאי להצביע בהצבעה הזאת | |||
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| אני מודע היטב כי הכותרת של עיבוד המלך שומר התנדנדות בין 2 חברות אלה, אלא גם עבור הכסף שלך היום, מה יש לך? יותר טוב, האם יש לך מעבד שונה אם הכסף לא היה מתנגד? המחשבות שלך יעזרו לי קצת =) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אינטל בשבילי, רק טוב יותר נשבר IMO, אפילו עם תוספת עלות.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AMD היא המנצחת נמוך ו-End הוא מתחרה הרבה יותר טוב מאשר אינטל ב גבוה סוף (X3 720 םירשקה E8400 אחת מושחל סיגריות ואת זה מרובה הליכי משנה). אינטל לא עושה הרבה או innovating של דבר, אז אני צריך לתת לו את AMD.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן, אני הולך לתת לי את ההצבעה על AMD גם כן. יש באמת מנסה לחזור אל השוק, והם עושים עבודה טובה מקולל.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני עקב שדרוג בקרוב ויהיה חייב לומר שאני אוהב לעשות קולות של Phenoms חדש .... יותר מדי כסף עבור ערך, אשר AMD תמיד היה טוב.
| |||
| |||
| אני מסכים, מן תעמולה שמגיע עם AMD של קדימונים, הטכנולוגיה החדשה דרקון נראה fandabbytastic. מאז היא אמורה להתחרות על הביצועים של I7 ולהיות כמחצית המחיר, אני חושב שהיא הסתכלה שלי חדש לבנות .. |
|
| |||
| |||
| אינטל תמיד יהיה תואר שני U אם אין תקציב אבל AMD תמיד נראה להפיל המחירים שם למעלה סוף הרבה יותר מהר אז AMD |
|
| |||
| |||
| אינטל בשבילי, תמיד השתמשת בהם (חלק מ AMD כאשר היה בחינם!), הם עלולים לעלות יותר, אבל האם שווה את הכסף לדעתי |
|
| |||
| |||
| ברצינות, הם צריכים הכל סגור - נמוך סוף כפולה על 7750 +, גבוהה סוף על X3, סוף מרובע גבוה יחסית תחרותי עם Phenom ב 'ו הוא ממש לא ש גדול של שוק. זה עלול לאחר המשמרת i5 יוצא אך לעת עתה השוק די להסתכל מוצק אדום.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| למרבה הצער, AMD לשחרר את הכדור האחרון אחרי בא כוח והם כבר מחליק מאז. <Links Removed, לא spam> |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| חינם מזרח בלש גיבוי-2009 | evilfantasy | כללי תוכנות צ 'אט | 0 | 20 יולי 2009 16:45 |
| למעלה משחקים ל 2009 (כל Consoles) | טום Billington | PC & קונסולת משחקים | 8 | 6 מרץ 2009 14:51 |
| Intel Core 2 Duo E8500 V Intel Core 2 Quad Q9650 V Intel Core i7 920 V Intel Core i7 940 | sajasio | CPUs, Motherboards & RAM | 5 | 2nd מרץ 2009 23:00 |
| מוזר pop up הבעיה - AntiVirus 2009 | Marshimaro1 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 1 | 11th נובמבר 2008 19:38 |
| לנקות נקוי יסודי | אלכס | דיון Off topic | 15 | -27 לאפריל 2007 20:35 |
| שרשרת כלים | |
| |