![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
| View Poll Results: AMD ar Intel? | |||
| Intel | | 6 | 60.00% |
| AMD | | 4 | 40.00% |
| Intel jei nemokėjo | | 0 | 0% |
| AMD jei nemokėjo | | 0 | 0% |
| Voters: 10. Jūs negalite balsuoti šioje apklausoje | |||
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš puikiai žino, kad perdirbimo karalius pavadinimas išlaiko pasukant tarp šių įmonių: 2, bet už savo pinigus šiandien, ką jūs turite? Dar geriau, tai jūs turite skirtingus procesorius, jei pinigai buvo ne objektas? Jūsų mintys padės man šiek tiek =) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| "Intel" už mane, tik geriau lustai IMO, net ir pridėtinės išlaidos.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AMD laimėjo žemos klasės ir konkuruoja daug geriau, nei "Intel" aukštos pabaigos (X3 720 ryšius E8400 in single-threaded ir rūko, jį wielowątkowego). Intel "ne diegiant naujoves, arba padaryti daug ką, todėl aš jam suteikti AMD.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeah, I'm going to duoti savo balsą, kad AMD taip pat. Ar tikrai bando grįžti prie rinkos, ir daro DamneD gerą darbą.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš dėl atnaujinimo greičiau ir turiu pasakyti, man patinka naujos Phenoms garso .... racionalumas per daug, o AMD visada buvo gerai.
| |||
| |||
| Sutinku, nuo propagandos, kad ateina su AMD priekabos, naujas Dragon technologija atrodo fandabbytastic. Kadangi tai reiškė, kad varžovų į I7 efektyvumą ir būti apie pusę kainos, aš galvoju apie žiūrėdamas į ją savo naują pastatyti .. |
|
| |||
| |||
| Intel visada bus kapitonai, jei u neturi biudžetą, o AMD visada atrodo, kad jis ten kainos viršūnėje daug greičiau nei AMD |
|
| |||
| |||
| Intel mane, visada naudojamas jų (iš dalies, kai AMD buvo nemokamai!), jie gali kainuoti daugiau, bet verta, mano nuomone, pinigai |
|
| |||
| |||
| Jie rimtai viską durų - maža pabaigos dvigubas dėl 7750 +, high end su X3, Quad aukščiausios klasės yra gana konkurencingi Phenom II ir tikrai nėra šis Didelės rinkos. Jis gali pereiti vieną kartą I5 išeina, tačiau dabar rinka ieško gana solid red.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Deja, AMD nukrito kamuolys po paskutinės jų ateis į valdžią, ir jie buvo Slydimo šiol. <Links Removed, ne spam> |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Laisvas East-Tec Backup 2.009 | evilfantasy | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 0 | 20 liepa 2009 16:45 |
| Top Games 2009 (Visi Konsolės) | Tomas Billington | PC & konsolės Žaidimai | 8 | 6 kovas 2009 14:51 |
| "Intel Core 2 Duo E8500 prieš" Intel Core 2 Quad Q9650 prieš "Intel Core i7 920 prieš" Intel Core i7 940 | sajasio | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | 2 kovas 2009 23:00 |
| Keista Pop Up Problema - Antivirus 2009 | Marshimaro1 | Virus, Spyware & Security | 1 | Lapkritis 11, 2008 19:38 |
| Pavasario švarus | Alex | Off Topic Discussion | 15 | Balandis 27, 2007 20:35 |
| Temos įrankiai | |
| |