![]() |
| |||||||
|
| View Poll ResultsAMD vai Intel? | |||
| Intel | | 6 | 60,00% |
| AMD | | 4 | 40,00% |
| Intel, ja man nav jāmaksā | | 0 | 0% |
| AMD, ja man nav jāmaksā | | 0 | 0% |
| Balsotāji: 10. Jūs nedrīkstat balsot šajā aptaujā | |||
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Es esmu labi informēts, ka apstrādes karalis nosaukuma tur šūpošanos starp šīm 2 uzņēmumi, bet par savu naudu šodien, kāda būtu jums ir? Vēl labāk būtu jums ir dažādu procesoru, ja naudas nebija mērķis? Jūsu domas būtu palīdzēt man mazliet =) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Intel man, tikai labāk čipsi IMO, pat ar papildu izmaksas.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AMD ir winning lētiem un konkurē daudz labāk nekā Intel augstas beigām (X3 720 saites E8400 ar vienu vītni un smēķē to multithreaded). Intel nav jauninājumi vai dara daudz ko tādu, tāpēc es to dāvāt AMD.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jā, es esmu gatavojas dot manu balsi ar AMD arī. Tiešām cenšas tikt atpakaļ uz tirgu, un to dara sasodīti labu darbu.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es esmu, jo modernizācijas drīz un jāsaka, man, piemēram, skaņu jaunu Phenoms .... labāk naudas vērtību pārāk, ko AMD vienmēr ir bijuši labi.
| |||
| |||
| Es piekrītu, no propagandas, kas nāk ar AMD piekabju jauno Dragon tehnoloģija izskatās fandabbytastic. Jo tas ir paredzēts pretinieku sniegumu I7 un būt par pusi cenu, es domāju par ieskatu to my new celt .. |
|
| |||
| |||
| Intel vienmēr būs kapteiņi ja u nav budžets, taču AMD vienmēr šķiet pazemināt tur cenas augšgalā daudz ātrāk nekā AMD |
|
| |||
| |||
| intel man, vienmēr izmanto tos (daļa no brīža, kad AMD ir bezmaksas!), tie varētu būt dārgāk, bet ir vērts naudu, manuprāt |
|
| |||
| |||
| Tie nopietni ir viss locked up - zemas kvalitātes divējāda par 7.750 +, augstas beidzas X3, quad augstākās klases ir diezgan konkurētspējīgs ar Phenom II un tik tiešām nav tas liels tirgus. To var pārcelties vienreiz i5 neizdalās, bet tagad tirgus meklē diezgan cieta red.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Diemžēl, AMD kritās bumbu pēc pēdējā nākt pie varas, un tie esam bijuši slīdēšanu kopš. <Links Removed, nav spam> |
![]() |
|
| Bookmarks |