![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
| Wyświetl Sonda Wyniki: AMD lub Intel? | |||
| Intel | | 6 | 60.00% |
| AMD | | 4 | 40.00% |
| Intel gdybym nie zapłacił | | 0 | 0% |
| AMD, jeśli nie zapłacił | | 0 | 0% |
| Wyborcy: 10. Użytkownik nie może głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Jestem w pełni świadomy, że tytuł króla przetwarzania utrzymuje swingujące pomiędzy tymi 2 firm, ale do dzisiaj pieniędzy, co masz? Jeszcze lepiej, to masz inny procesor, jeśli pieniądze nie obiekt? Twoje myśli będą mi pomóc trochę =) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Intel dla mnie, po prostu lepiej chipy IMO nawet dodatkowe koszty.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AMD zwycięża niskiej klasy i jest dużo lepiej niż konkurencyjne Intel w wysokiej klasy (X3 720 więzi E8400 w jednym wątku i pali go w wielowątkowych). Intel nie robi wiele innowacji lub czegokolwiek, więc muszę dać AMD.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeah, I'm going to daje mój głos i AMD. Tam naprawdę próbuje wrócić na rynek, i robi cholernie dobrą robotę.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'm powodu uaktualnienie szybko i muszę powiedzieć, zrobić, jak dźwięk z nowych Phenoms .... lepszy stosunek jakości do ceny również AMD, które zawsze były dobre.
| |||
| |||
| Zgadzam się z propagandą, że pochodzi z AMD przyczep nowych technologii Dragon wygląda fandabbytastic. Ponieważ to oznacza rywalem wyników działalności I7 i około połowę ceny, myślę, że patrząc na to z mojej nowej kompilacji .. |
|
| |||
| |||
| Intel zawsze będzie u mistrzów jeśli nie budżet, ale AMD zawsze wydaje się, aby obniżyć ceny tam na górze końca dużo szybciej następnie AMD |
|
| |||
| |||
| Intel dla mnie zawsze wykorzystuje je (część z AMD, gdy były wolne!), mogą kosztować więcej, ale są warte pieniędzy moim zdaniem |
|
| |||
| |||
| One poważnie wszystko zamknięty - niskie koniec podwójnego na 7750 +, wysokiej klasy w X3, quad jest stosunkowo wysokiej klasy konkurencyjnej z Phenom II i naprawdę nie jest że duża rynku. Może zmiana raz I5 wychodzi, ale teraz patrząc na rynku całkiem solidny czerwony.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Niestety, AMD spadła piłka po ich ostatnie dojść do władzy i zostali poślizgnięciem dziś. <Links Removed, nie spam> |
![]() |
|
| Zakładki |