![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
| Vezi Sondaj Rezultate: AMD sau Intel? | |||
| Intel | | 6 | 60.00% |
| AMD | | 4 | 40.00% |
| Intel dacă nu plătesc | | 0 | 0% |
| AMD dacă nu plătesc | | 0 | 0% |
| Majoritate de voturi: 10. Tu nu pot vota în acest sondaj | |||
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sunt conştient de faptul că titlul de rege prelucrare păstrează batante între aceste 2 companii, dar pentru banii de azi, ce-ai fi? Mai bine, să aveţi un procesor diferite dacă banii au fost nici un obiect? Gandurile tale ar ajuta-ma un pic =) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Intel pentru mine, mai bine doar chipsuri OMI, chiar şi cu adaugă costul.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AMD este câştigătoare low-end şi este concurente mult mai bine decât Intel în scop de mare (X3 720 legături E8400 la un singur fir şi fumează în multithreaded). Intel nu inovatoare sau faci mult de nimic, aşa că am să-l dau la AMD.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, voi da votul meu la AMD, de asemenea. Există cu adevărat încercat să mă întorc la piaţă, şi se face o naibii de treabă bună.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sunt din cauza unui upgrade imediat şi trebuie să spun că am făcut la fel ca sunet de la noi Phenoms .... mai bună valoare pentru bani prea, AMD, care au fost întotdeauna bun la.
| |||
| |||
| Sunt de acord, de la propaganda, care vine cu AMD a remorcilor, noua tehnologie Dragon arată fandabbytastic. Din moment ce este menit să rival de performanţă a I7 şi trebuie să fie aproximativ jumătate de preţ, Ma gandesc de a privi într-o pentru noul meu construi .. |
|
| |||
| |||
| Intel va fi întotdeauna de masterat şi dacă nu au nici un buget, dar AMD întotdeauna par să se aduce acolo preţurile de pe sus a termina mai repede atunci AMD |
|
| |||
| |||
| Intel pentru mine, ei întotdeauna utilizat (partea de la AMD, atunci când au fost libere!), s-ar putea costa mai mult, dar merita banii, în opinia mea |
|
| |||
| |||
| Ei au în serios tot închisă - Min scop dual pe 7750 +, înalt scop pe X3, quad mare scop este relativ competitiv cu Phenom II şi-adevăr nu este acela mare de pe piaţă. S-ar putea schimbare I5 vine o dată, dar de acum pe piaţă a căutat destul de solid de culoare roşie.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| Din păcate, AMD a scăzut mingea după ultima lor venit la putere şi au fost alunecarea de atunci. <Links Removed, nu spam> |
![]() |
|
| Marcaje |