![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
| View Poll Results: AMD alebo Intel? | |||
| Intel | | 6 | 60,00% |
| AMD | | 4 | 40,00% |
| Intel kdybych nezaplatila | | 0 | 0% |
| AMD kdybych nezaplatila | | 0 | 0% |
| Voliči: 10. Nemôžete hlasovať v tomto prieskume | |||
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Som si dobre vedomí, že titul kráľa spracovania vedie kyvné medzi tieto 2 spoločnosti, ale za svoje peniaze dnes, čo by ste si? Ešte lepšie by ste iný procesor, ak peniaze nehrajú úlohu? Vaše myšlienky by mi pomohol trochu =) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Intel pre mňa len lepšie čipy IMO, a to aj s pridanou náklady.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AMD víťazí low-end a je oveľa lepší ako konkurenčný Intel v high-end (X3 720 zväzkov E8400 v jedno-závity a fajčí v multivláknových). Intel nie je inovatívnosti alebo robí veľa nič, tak som sa jej na AMD.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo, budem dať môj hlas AMD rovnako. Tam naozaj snaží dostať späť na trh, a odvádzajú dobrú prácu propadnu.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já jsem kvůli upgradu brzo a musím povedať, mám rád zvuk nových Phenoms .... lepšie zhodnotenie peňazí príliš, AMD, ktorá bola vždy dobrá.
| |||
| |||
| Súhlasím, ze propaganda, že prichádza s AMD pre prípojné vozidlá, nové technológie Dragon vyzerá fandabbytastic. Vzhľadom k tomu, že je to znamenalo, aby rival plnenie zo strany I7 a byť asi polovičnú cenu, som premýšľal o hľadá ju môj nový stavať .. |
|
| |||
| |||
| Intel bude vždy majstrov, ak nemajú rozpočet u AMD, ale vždy sa zdá, aby tam ceny na hornom konci hodně rýchlejšie potom AMD |
|
| |||
| |||
| Intel pre mňa vždy používali (časť od AMD, keď boli zadarmo!), S ktorými sa môžu stať viac, ale stojí za to peniaze, podľa môjho názoru |
|
| |||
| |||
| Sú vážne všetko zavřený - nízke koniec dvojakého na 7750 +, high-end na X3, štvorkolky high-end je relatívne konkurencieschopná s Phenom II a naozaj nie je ktorý velkej trh. Môže posun I5 raz vyjde, ale zatiaľ na trhu hľadali docela solidní červená.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Bohužiaľ, AMD spadol loptu po ich posledný dostali k moci a ktoré ste proklouznutím dodnes. <Links Removed, nie sú spam> |