![]() |
| |||||||
|
| Görünüm Anket Sonuçları: AMD veya Intel? | |||
| Intel | | 6 | 60,00% |
| AMD | | 4 | 40,00% |
| Intel if I didn't pay | | 0 | 0% |
| AMD if I didn't pay | | 0 | 0% |
| Seçmenler: 10. Bu anket için oy vermeyebilir | |||
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Ben de bu işleme kralı başlık bu 2 şirket arasındaki salınım tutar, ancak korkmaktayım para için bugün ne olurdu? En iyisi, farklı bir işlemci eğer karşılığı hiçbir nesne olduğunu olurdu? Düşüncelerinizi bana =) biraz yardımcı olacağını |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Intel benim için sadece iyi cips IMO, ek maliyet bile.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AMD düşük kazanan bir son ve çok daha yüksek Intel sonunda daha dişli ve tek çoklu olarak sigara olarak (X3 720 ilişkileri E8400) rakip olduğunu. Intel innovating veya fazla bir şey yapıyor, ben de AMD için vermek zorundasınız.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet, benim de oy AMD vermek olacak. Gerçekten geri pazara ulaşmak ve çalışırken bir kahrolayım iyi iş yapıyoruz.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir yükseltme en kısa sürede ve düzenli yaşıyorum ben yeni Phenoms ve ses .... gibi yapmak söylemek gerekir para için her zaman iyi olması AMD iyi değeri de.
| |||
| |||
| Ben, bu AMD's römork ile birlikte gelen propagandası, the Dragon yeni teknoloji fandabbytastic görünüyor katılıyorum. Çünkü I7 ve performans rakip ve yaklaşık yarısı fiyat olması anlamına's, ben bir arama düşündüklerim yeni inşa .. |
|
| |||
| |||
| Intel her zaman usta eğer U hiçbir bütçeye sahip olacaktır ama her zaman en son üzerinde çok daha hızlı olarak AMD fiyatları getir gibi AMD |
|
| |||
| |||
| Benim için Intel, her zaman (parça zaman AMD olarak ücretsiz olması da kullanılır!), onlar, daha fazla maliyet ancak benim görüşüme göre para değer |
|
| |||
| |||
| Bunlar ciddi herşeyin kilitlediniz - düşük sonunda 7750 üzerinde çift + ve X3 üzerinde, yüksek sonunda, dört yüksek bitirmek göreceli bir Phenom II rekabet ve gerçekten değil o pazar büyük. Ama şimdi gelen piyasada en çok sağlam görünümlü kırmızı bir kez i5 vardiya Mayıs
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Ne yazık ki, AMD son iktidara gelen ve o tarihten bu yana kaymasını oldum sonra topu düştü. <Links Removed, don't spam> |
![]() |
|
| Bookmarks |