![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
| Подивитися результати опитування: AMD чи Intel? | |||
| Intel | | 6 | 60,00% |
| AMD | | 4 | 40,00% |
| Intel, якщо я не платив | | 0 | 0% |
| AMD, якщо я не платив | | 0 | 0% |
| Виборці: 10. Ви ще не голосували в цьому опитуванні | |||
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я добре відомо, що титул царя обробки зберігає розмахуючи між цими 2 компаніями, але за ваші гроші сьогодні, що б ти? А ще краще, ви б різні процесори, якщо гроші не було об'єктом? Ваші думки допоможе мені трохи =) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Intel для мене, просто краще чіпів ІМО, навіть з доданою вартістю.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AMD виграє Low-End і конкурує набагато краще, ніж в Intel High End (X3 720 зв'язків E8400 в однопоточний і палить його в багатопотоковому). Intel не інновацій або робити особливо нічого, так що я повинен віддати йому драмів.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, я збираюся дати свій голос до AMD також. Там дійсно намагаються повернутися на ринок, і роблять проклята гарна робота.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я через оновлення найближчим часом і повинен сказати, мені дуже подобається звук нової Phenoms .... краще співвідношення ціни і якості теж, що AMD завжди були добре.
| |||
| |||
| Я згоден з пропагандою, яка поставляється разом з причепами, AMD, нова технологія виглядає fandabbytastic Дракона. Оскільки це означало, щоб конкурувати з виконанням I7 і приблизно половину ціни, я думаю зазирнути в його для мого нового побудувати .. |
|
| |||
| |||
| Intel буде завжди, якщо у майстра немає бюджету, але AMD завжди здається приносити там ціни на верхньому кінці набагато швидше, ніж AMD |
|
| |||
| |||
| Intel для мене, завжди використовували їх (частини з моменту, коли AMD були безкоштовно!), Вони можуть коштувати дорожче, але коштує грошей, на мій погляд |
|
| |||
| |||
| Вони серйозно є всі Locked Up - Dual Low End на 7750 +, High End на X3, Quad High End щодо конкурентоспроможним у порівнянні з Phenom II і по-справжньому НЕ той велика ринку. Це може переміститися раз I5 виходить але зараз на ринку повіяло твердими червоними.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| На жаль, AMD вкидання після їх останнього прийшов до влади, і вони були ковзання до цих пір. <Links Removed, НЕ spam> |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Безкоштовні East-Tec Backup 2009 | evilfantasy | General Software чат | 0 | 20 липня 2009 16:45 |
| Топ ігор на 2009 рік (всі консолі) | Тому Біллінгтон | PC & консоль Gaming | 8 | 6 березня 2009 14:51 |
| Intel Core 2 Duo E8500 V Intel Core 2 Quad Q9650 в Intel Core i7 920 V Intel Core i7 940 | sajasio | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 2 березня 2009 23:00 |
| Дивно Pop Up проблема - Antivirus 2009 | Marshimaro1 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 11 листопада 2008 19:38 |
| Чистота весна | Alex | Off Topic Discussion | 15 | 27 квітня 2007 20:35 |
| Різьба Інструменти | |
| |