![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
А какво repackage на Intel използват за изпробване на техните процесори в завода.
|
| |||
| |||
| Да, но ще бъде по-точно? тъй като тя е повече от нормалното stresfull игри и приложения ще каже и ако процесора е 100% стабилна разлика от 99% ли раната probally се normaly. този моята теория, но все пак Im probally погрешно: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| В общи линии съм предупреждават хората са твърде далеч от параноя около Prime95 и добра стабилност. Ако това не стане катастрофа, докато правите това, което искате да направите (игри, кодиране, каквото) има наистина няма смисъл.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, аз не съм за parranoid за него, но аз го изпълним за известно време, и ако тя не успее в първия няколко минути, аз ли нещо не е наред, но ако то е с продължителност няколко часа (аз го оставите овърнайт когато аз мисля, че има стабилна часовник) да решат това е добре. Нищо от това 12 часа минимум за мен, имам други неща за вършене.
| |||
| |||
| ми точка точно |
|
| |||
| |||
| Съгласен съм с нея, ако работи за това, което искам, тогава добре теорията, но ... Мисля, че му бързо да тече IBT за 10 мин. и знам CPU ще оцелее ли нещо след това стартирате игра, кодирам видео и т.н., а след това да го блокира.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| LOL хубаво signiture сървър човек, аз се опитвах да се изплашиш от нещо за 5 минути преди да се реализира: D Имам само мисълта за добро използване на тази програма, тя ще бъде полезна за сървъри (espessially за overclocked такива), тъй като сървърите трябва да пуснете месеца на края, без трясък и те действително трябва да бъде 100% стабилно. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Аз открих тази програма да бъдат много полезни, когато overclocking изгражда за нови клиенти, защото не мога тест за стабилност, много по-бързо след това, преди да може да достигне до най-OC-бързо. Когато OCing за някой друг, аз мисля, че е наложително да са по-близо до 100%, както е възможно, тъй като никога не знаеш как някой друг може да използвате компютър.
|
| |||
| |||
| А аз се опитах да се изплаши до архива на разстояние отново! че нещата добре, мога да го открадне? |
|
| |||
| |||
| Yeh разбира се, но може ли да ви помоля да не я използвате за този форум. Нека бъг нападне друг форум!
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Counter Strike Източник Видео Стрес теста рейтинги | robina80 | PC & конзолата Gaming | 6 | 17 Jan 2009 11:40 |
| Нови PSU лошо? Как да тествате? | louisreiff | Случаи & Power Доставки | 6 | 15 ноември 2008 15:16 |
| Intel горя тест проблеми | Mooseknuckle | Общи Софтуер Чат | 1 | 18-ти септември 2008 19:01 |
| WPM тест! | KanoakaVirus | Изключено Тема Дискусия | 11 | 29 Март 2008 18:35 |
| Нишка Инструменти | |
| |