![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
A opětovně zabalit co Intel používat pro testování svých procesorů v závodě.
|
| |||
| |||
| ano, ale bude přesnější? protože to je více, než je obvyklé stresfull hry a aplikace bude vyprávět a pokud vaše cpu je 100% stabilní, na rozdíl od 99% vám rány probally dostat normaly. to je moje teorie, ale i tak im probally špatně: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Obecně řečeno jsem varovat lidi od příliš paranoidní o Prime95 a perfektní stability. Pokud se tak nestane, zatímco pád děláte, co chcete dělat (hry, kódování, cokoliv) tam to opravdu nemá smysl.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ano, já nejsem na parranoid o tom, ale já spustit nějakou dobu, a pokud nejsou v prvních pár minut, já vím, že je něco špatně, ale pokud to trvá několik hodin (Nechám to přes noc I když myslím, že mají stabilní hodiny) jsem rozhodnout, je to v pohodě. Nic z toho 12 hodin minimálně pro mě, mám jiné věci na práci.
| |||
| |||
| moje místo přesně |
|
| |||
| |||
| Souhlasím se, pokud to funguje, co chcete, pak pokuta teoreticky, ale ... Myslím, že její rychlejší spuštění IBT na 10 minut a znát CPU přežije všechno pak začít hry, kódování videa atd., a pak se to zhroutí.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| lol nice signiture server kluk, jsem se snažil vyděsit to vypnout po dobu 5 minut, než jsem si uvědomil: D Právě jsem myslel, ze dobře využít pro tento program, bude to užitečné pro servery (espessially pro overclocked ty), protože servery potřeba spustit na konci měsíce, aniž by shazovat a skutečně musí být 100% stabilní. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Zjistil jsem, že tento program je velmi užitečný při přetaktování nových staví pro klienty, protože si můžete otestovat na stabilitu pak mnohem rychlejší, než tak může dosáhnout nejlepších OC rychleji. Když OCing pro někoho jiného, myslím, že je nutné, aby byly co nejblíže 100%, jak je to možné, protože nikdy nevíte, jak někdo mohl používat PC.
|
| |||
| |||
| ah i snažil vyděsit samotné vypnutí znovu! že to dobré, mohu ji ukradl? |
|
| |||
| |||
| Yeh samozřejmě, ale mohu vás požádat, nepoužívejte ji na tomto fóru. Ať samotné invazi jiném fóru!
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Counter Strike Zdroj Video stres Test Skóre | robina80 | PC a herní konzole | 6 | 17. ledna 2009 11:40 |
| Nové PSU špatné? Jak test? | louisreiff | Případy & Napájecí zdroje | 6 | 15. listopadu 2008 15:16 |
| Intel burn test problémy | Mooseknuckle | Obecné Software Chat | 1 | 18. Září 2008 19:01 |
| WPM test! | KanoakaVirus | Vypnout Téma diskuze | 11 | 29. března 2008 18:35 |
| Thread Nástroje | |
| |