![]() |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Ένα από αυτά επανασυσκευάσει Intel χρήση σε δοκιμασία τους επεξεργαστές στο εργοστάσιο.
|
| |||
| |||
| ναι αλλά θα είναι πιο ακριβή; δεδομένου ότι είναι περισσότερο από το κανονικό stresfull παιχνίδια και εφαρμογές που θα σας πω και αν cpu είναι 100% σταθερή αντίθεση με το 99% που πληγή probally get κανονικά. thats μου θεωρία, αλλά ούτως ή άλλως im probally λάθος: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Σε γενικές γραμμές όμως, οι άνθρωποι είναι πολύ μακριά από την παρανοϊκή περίπου Prime95 και τέλεια σταθερότητα. Αν δεν συντριβή ενώ κάνετε τα πράγματα που θέλετε να κάνετε (παιχνίδια, encoding, όποια και αν είναι) πραγματικά δεν υπάρχει σημείο.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yea, δεν είμαι σε parranoid για αυτό, αλλά θα τρέχει για λίγο, και αν αποτύχει στην πρώτη της ηλικίας λεπτά, ξέρω πρέπει να υπάρχει πρόβλημα, ωστόσο αν αυτή διαρκεί για λίγες ώρες (Αφήνω νυκτί , όταν πιστεύω ότι έχω ένα σταθερό ρολόι) να αποφασίσει ότι είναι ωραία. Τίποτα από αυτά δεν ελάχιστη 12 ώρες για μένα, έχω άλλα πράγματα να κάνουν.
| |||
| |||
| μου σημείο ακριβώς |
|
| |||
| |||
| Συμφωνώ με το αν αυτό δουλεύει για αυτό που θέλετε, τότε ωραία θεωρία, αλλά ... Νομίζω ότι το να τρέχει γρηγορότερα IBT για 10 λεπτά και να γνωρίζει τη CPU θα επιβιώσει τίποτα τότε ξεκινήσει ένα παιχνίδι, κωδικοποιήσετε ένα βίντεο κλπ και στη συνέχεια να τη συντριβή.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| lol nice signiture διακομιστή τύπος, i προσπαθούσε να τρομάξει το πράγμα off για 5 λεπτά πριν το συνειδητοποίησα: D μόλις σκεφτεί μια καλή χρήση για αυτό το πρόγραμμα, θα είναι χρήσιμο για διακομιστές (espessially για overclocked δραστηριοτήτων) λόγω servers πρέπει να λειτουργούν για μήνες χωρίς τέλος συντρίβεται και ότι πράγματι χρειάζεται να είναι 100% σταθερό. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Βρήκα αυτό το πρόγραμμα να είναι πολύ χρήσιμο όταν αναπτύσσει νέα overclocking για τους πελάτες τους, γιατί μπορεί να δοκιμασία για τη σταθερότητα στη συνέχεια, πριν από πολύ γρηγορότερα, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο OC ταχύτερα. Όταν OCing για κάποιον άλλο, πιστεύω ότι είναι επιτακτική ανάγκη να έχει όσο πιο κοντά στο 100% του δυνατού, όπως ποτέ δεν ξέρεις πως κάποιος άλλος θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τον υπολογιστή.
|
| |||
| |||
| ah Προσπάθησα να τρομάξει το bug off ξανά! ότι τα πράγματα καλά, μπορεί να κλέψει θ 'αυτό; |
|
| |||
| |||
| Yeh, φυσικά, αλλά θα ήθελα να σας ζητήσω να μην το χρησιμοποιούν για αυτό το φόρουμ. Ας το σφάλμα εισβάλει άλλο φόρουμ!
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Counter Strike Πηγή Video ακραίων Βαθμολογίες | robina80 | PC & Console Gaming | 6 | 17 Ιαν 2009 11:40 |
| Νέο PSU κακό; Πώς να δοκιμάσετε; | louisreiff | Θήκες & Τροφοδοτικά | 6 | 15 Νοε 2008 15:16 |
| Intel καίγονται δοκιμή προβλήματα | Mooseknuckle | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 18η Σεπ 2008 19:01 |
| WPM δοκιμή! | KanoakaVirus | Off Topic Συζήτηση | 11 | 29 Μαρ 2008 18:35 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |