![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Quote:
A što repackage Intel koristiti za testiranje njihove CPU u tvornici.
|
|
|||
|
|||
|
Da, ali će biti točniji? kao što je više od normalnog stresfull apps i pobjednik "na psihologiju" to će reći, ako u vašem CPU je 100% stabilna za razliku od 99% vas udaram probally get normaly. taj moj teorije, ali svejedno im probally krivo: D
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Općenito govoreći Upozoravam ljude daleko od toga da bude previše o paranoidnog Prime95 i savršenu stabilnost.
Ako se to ne dogodi sudar dok ste radili stvari koje želite raditi (igre, kodiranje, štogod) tamo je stvarno nema točke.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
My System: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Da, nisam parranoid da o tome, ali sam ga neko vrijeme, a ako to ne uspije u prvih par minuta, znam Nešto nije u redu, ali ako to traje nekoliko sati (I ostaviti ga preko noći kad mislim da imam stabilnu sat) sam odluči da je u redu. Ništa od toga 12 sati minimum za mene, imam drugih stvari za napraviti.
|
|||
|
|||
|
moj point je točno
|
|
|
|||
|
|||
|
Slažem se s ako se radi za ono što želite onda fino teoriji ali ...
Mislim da je to trčanje brže njegove IBT za 10 min i know CPU će preživjeti ništa onda pokrenuti igru, kodirati video etc i onda su ga srušiti.
|
|||
|
|||
|
lol nice signiture poslužitelju momak, bio sam pokušava zaplašiti stvar van na 5 minuta prije nego sam shvatila: D
Imam pravedan misao dobar koristiti za taj program, on će biti korisne za servere (espessially za one overclocked) jer je potrebna za pokretanje poslužitelja na kraju mjeseca, bez pad sustava i oni zapravo to treba biti 100% stabilan. |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Našao sam ovaj program biti vrlo korisno kada overclocking gradi za nove klijente, jer mogu test za stabilnost mnogo brže onda prije tako može doći do najboljih OC brže. Kada OCing za nekog drugog, mislim da je neophodno da se u neposrednoj blizini kao i 100% što je više moguće, jer nikad ne znam kako netko može koristiti računalo.
|
|||
|
|||
|
ah ja pokušao to panika greska off again! da se stvari dobro, mogu li ukrasti to?
|
|
|
|||
|
|||
|
Yeh, naravno, ali svibanj molim vas ne koristite ga na ovom forumu. Neka greska upasti drugom forumu!